Austin-projekti: Ennen | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Austin-projekti: Ennen



TV: n uusin projekti (PBS: n ensi-ilta 8. helmikuuta) on 1920-luvun käsityöläis-bungalow, joka saa vihreän uudistuksen, käyttäen ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tekniikoita pienen talon päivittämiseen.

Naapurusto



Talo sijaitsee vehreässä Hyde Parkin alueella, Austinissa, Texasissa. Alue on kehitetty 1920-luvulla hevosurheiluradan ympärillä. Suurin osa taloista on vaatimattomia kokoja ja päivämäärää, mutta monet on uusittu viime vuosina.

Asunnon omistajat





Asunnonomistajat Michael Klug ja Michele Grieshaber menivät naimisiin huhtikuussa ja halusivat laajentaa taloa. Michele on omistanut kymmenen vuotta tarpeeksi suureksi paikaksi molemmille ja Mikaelin kahdelle pojalle, Samille ja Davidille. Kahden makuuhuoneen, yhden kylvyn, tulee neljän makuuhuoneen, kahden kylpyyn.

Takaosa





Michele ja Michael sanovat, että he mieluummin avaavat ovet ja ikkunat kuin käynnistävät ilmastointi - harvinaisia ​​kuumassa ja aurinkoisessa Austinissa. He haluavat yhdistää sisätilat mahdollisimman usein ulkotiloihin, erityisesti tähän takakannelle, joka sijaitsee aivan keittiön vieressä.

Olohuone





Olohuoneessa (näkyy tässä juuri ennen töiden aloittamista) on edelleen alkuperäiset Craftman-yksityiskohdat, kuten suuri manteli, kaakeloitu takka, sisäänrakennetut kirjahyllyt ja yksinkertaiset profiilit.

Keittiö





Talon keittiö on oikeassa kunnossa, mutta Michael ja Michele tuntevat, että on aika päivittää. Michael tykkää kokata ja pari viihdyttää paljon, joten he avaavat tilaa luodakseen paremman virtauksen puolueiden aikana.

Keittiösaari





Tärkeimmät ruoanlaitto-tilat lähtee muusta keittiöstä suurella saarella, joka todella estää liikennettä sen sijaan, että rohkaisisi sitä. Mutta leveät ranskalaiset takakannen ovet ovat viihdyttäviä lämpimässä ilmastossa.

Aamiaisalue





Loput keittiöstä on omistettu pienelle ruokailutilalle. Uusi ulkoasu tekee tästä alueesta helpommin saatavilla keittiöstä ja olohuoneesta.

Makuuhuoneet





Talossa on vain kaksi makuuhuonetta, runsaasti Michelelle, kun hän asui siellä yksin, mutta tiukka puristus neljälle hengelle. Lisäys sisältää kaksi uutta makuuhuonetta.

Kylpyhuone





Yksi kylpyhuone oli riittävä, kun talo rakennettiin, mutta ei läpäise kokousta 21. vuosisadalla. Mutta koska Michael ja Michele ovat huolissaan siitä, kuinka paljon niiden muutokset vaikuttavat talon ja sen naapuruston ympäristöön ja koskemattomuuteen, he vain lisäävät vielä yhden kylpyhuoneen.

Ullakko





Lisäyksen tila tulee tilavalta ullakolta, joka oli alun perin rakennettu korkean kattolinjan alle lämmittämään lämpöä ylöspäin ja pois talosta. Koska täällä on niin paljon tilaa, suunnitelmissa vaaditaan vain talon profiilin törmäystä vain 6 metrin päähän.

lattiat





Eräs alkuperäinen yksityiskohta, jonka pari rakastaa, on 80 vuotta sitten jyrsitty mäntylattia, joka on jyrsitty tiukasti rakeisesta vanhasta puusta. He haluaisivat kopioida yläkerroksen lattian ja säilyttää talon koskemattomuuden ja joutuvat todennäköisesti käyttämään regeneroitua puutavaraa.

Takapiha





Talon takana oleva kansi tulee alas ja korvataan seulotulla kuistilla, joka yhdistää vastikään avattuun keittiöön ranskalaiset ovet.

Yksityiskohdat





Yksi Michelin ja Mikaelin tärkeimmistä painopisteistä on varmistaa, että talo ei muutu niin paljon, että se tuntuu erilaiselta paikalta. He korostavat ennen kaikkea alkuperäisen rakenteen eheyden säilyttämistä, joka sisältää niin monia kauniita käsityöläisiä koskevia yksityiskohtia, kuten tämä kaareva etuovi.

Enemmän ennen ja jälkeen





Nämä tuotteet saavat peukalot, jotta olisimme sekä maapallolla että silmällä

Edellinen Artikkeli

Kaavinta, hiekka, primaari (toista)

Seuraava Artikkeli

Mitä tulee ensin: seinämaalaus tai lattian viimeistely?