18. vuosisadan kodin loputon uusinta | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

18. vuosisadan kodin loputon uusinta



Kaikki kädet kannella ... yksi pari pitää veljensä nilkat?

Kun Kim Kimble ja Tom McEntee katselivat yhden päivän perheen loputtomien peruskorjausten aikana, he olivat iloisia nähdessään, että heidän kaksi kasvatettua poikaansa olivat valmiita kaatamaan katon. Se oli ollut vuosia, kun koko talo reno oli mennyt liikkeelle, he olivat kaikki väsyneitä elämään kaaoksessa, ja sana oli mennyt ulos: Kaikki, auttakaa!

Kim, joka oli itse tehnyt aikaa katolla, teki kuitenkin kaksinkertaisen otteen, kun hän katsoi tarkemmin. Yksi pojista oli päättänyt naulata pidikkeen paikalleen laskemalla itsensä harjan päälle - ensiksi.

Ei hätää, äiti: Hänen veljensä piti jalkojaan.

Näkyy: Asunnon omistajat tilasivat ruokasalin seinämaalauksen 1800-luvun vaellus-maalarin tyyliin. Se kertoo talon tarinasta, kun se kehittyi yli 220 vuotta.

Kivi ja puu



Alusta alkaen tämä kunnostus on ollut perheen tapaus, alkaen siitä hetkestä lähtien, kun Kim ja Tom ottivat ensimmäisen kerran kovan katsauksen paikkaan, viehättävään luutyyliin historiallisessa New Paltzissa, New Yorkissa. He eivät olleet suunnitelleet sitä, mutta vierailivat entisissä naapureissa yhdessä neljän lapsensa kanssa, kun Thornwood-niminen talo "pääsi meille ulos", Kim sanoo - huolimatta siitä, että hän oli pitkäaikainen korkeakoulu-isku. (Mainitun lapsen vastaus: "Olet ostamassa sitä?")

Näkyy: Epätavallinen sekoitus kivi- ja puukehystä, talo on aikaisemmin 1800. Viimeisimmän renon aikana se sai kolme dormeria, kaksi kuistia ja kaksikerroksisen puukehyksen lisäyksen.

Asunnon omistajat





Tietenkin sen kiinnittäminen olisi vaikeaa, mutta parilla oli paljon energiaa, ja talossa oli paljon makuuhuonetta, joten he luulivat voivansa leiriytyä yhdelle alueelle samalla kun tehdään korjauksia toisessa. ajan myötä.

Paljon aikaa, kuten käy ilmi.

Näkyy: Tom McEntee ja Kim Kimble uudella kuistilla, jossa on alkuperäinen hollantilainen ovi. Sivuraide oli helmillä, ahdistunut ja asennettu epätasaisesti, jotta se näyttää vanhalta.

Timber Dining





Lentoyhtiön pilotti Tom oli peli, jolla parannetaan DIY-taitojaan, ja Kim, joka vannoo, että hän on oppinut rakastamaan kynsilaskua, oli myös haaste. Loppujen lopuksi tuntui hyvältä pelastaa paikka, joka on joskus ollut vakava kilpailija maamerkkiä varten.

Näkyy: Taulukko on suosikkipaikka lautapeleihin ja näkee vakavia toimia vuotuisissa kokouksissa, joita kutsutaan Happy Merry Thanksgivingiksi.

Ruokailuhuoneen seinämaalaus: Heidi Reagan ja Lou Sarra

Tilava keittiö





Kaivaa historiallisissa asiakirjoissa, Kim jäljitti talon takaisin kaupungin perustajajäseniin, nimeltään "Duzine" - tusinaa ranskalaista hugenotia, jotka pakenivat vanhan maailman katolilaisia ​​ja ärsyttävää uutta maailmaa hollantia tekemällä oman maapohjansa Hudson-joen varrella . Kun klusterointi on nyt keskustassa, miehet lopulta erosivat loput valtavan radansa jälkeläisensä joukosta, joista yksi rakensi alkuperäisen yhden huoneen puurunkoisen talon. Tarkka vuosi ei ole tiedossa. Kahden huoneen kivilisäys dokumentoitiin kaupungin arvioijalla vuonna 1798 ja sen uskotaan olevan ennen 1781.

Näkyy: Lisäosassa on perheen kokoinen keittiö, jossa on korkkilattiat, vuolukivipöydät ja kaksi astianpesukonetta. Yhdeksän yli kuusi ikkunaa vastaa alkuperäisiä; Kipsilevyllä on yhteinen yhdistekerros, joka antaa kipin ulkoasun.

Koordinointi palkkien kanssa





Vuosikymmenten aikana talo romahti, seinät lisättiin ja vähennettiin, sen huoneet jaettiin uudelleen ja kärsivät ajoittain siitä, mitä Tom kohteliaasti kutsuu "lykättyyn ylläpitoon". Eräs edellinen omistaja juoksi ensimmäisessä kerroksessa pukukauppaan. Toinen, joka putosi elämän myöhään, muistutti, pysähtyi samaan huoneeseen, nyt vierashuoneeseen. ”Tämä on olohuone,” hän ilmoitti Kimille. ”Käytimme sitä vain kuolleiden asettamiseen.”

Näkyy: Asunnon omistajat säilyttivät pelihuoneen palkkien koristemaalauksen ja yhtenäistivät huoneen koordinaattorivärillä.
Maali: Benjamin Moore's Dark Beige (leikata)
Kalifornian maalien mukautettu väri: Bayberry Wax (lattia)

Pelihuone





Toisella puolella istui 1970-luvun keittiö, jossa oli viisi oviaukkoa ja lattiapäällysteet, jotka oli pinottu lattialle, kuten lasagnaan. Tom veti kuusi kerrosta vain paljastamaan vaurioituneet lankut ja dramaattisen aukon ovien alle. Palkit oli maalattu koristeellisesti, mutta tila tuntui ahdas. ”Me toimme keittiön suunnittelijan yrittämään selvittää sen”, Kim sanoo, ”ja silloin kun tajusimme, että meidän oli lisättävä.”

Näkyy: Aikaisemmin keittiö, pelihuone pidettiin vanhoissa sisäänrakennetuissa, joista toisessa oli uusi taulun etuosa lapsille kiristämään.

Ensimmäinen ovi vasemmalla





Heillä oli jo ammattitaitoinen miehistö, jota johti vanhan talon kuiskaaja ja pääurakoitsija Brian Kennedy. Mutta kun mieli-numbing-to-list-lista purkautuu ennen heitä, pari ei ollut pahoillani, kun kävijät kysyivät, olisiko mitään, mitä he voisivat tehdä auttaakseen. Kim muistuttaa hänen isäpuolensa, joka työskentelee ovella, joka vaati uudelleenkytkemistä - mikään talossa ei ollut myrskyisä, mikään ei ollut tasainen - ja toinen isovanhempien joukko latautui knotoleille ylimääräisellä pohjamaalilla ja auttamaan ikkunoiden maalaamisessa. Tom oli jo uudistanut lukemattomia vanhoja. ”Me kutsumme sitä tuhansien paneelien taloksi,” hän kuolee.

Näkyy: 1700-luvulta peräisin oleva eteinen-kaappi-ovi kääntyi paljaiden palojen paljastamiseksi.

Olohuone





Halutessasi pysyä budjetissa, hän osui tielle, zipping alas Connecticutiin säästääkseen sisätilojen myrskyjen kuljetuskustannuksia, räätälöityjä ikkunoita vastaaviksi, ja keräämään setri katto vyöruusu, jota tarjottiin suurella alennuksella niin kauan kuin sinä poimia ne - Arkansasissa. Kun alihankkijat saapuivat, Tom opetti heidän kanssaan, hallitsemalla taitoja, kuten johdotusta ja puusepäntyötä. Hän kuuli puutavara-alan asiantuntijoita, jotka yrittivät, mutta eivät pystyneet puristamaan taloon menevien vanhojen puiden lajeja. Ja hän vielä muistaa, että hän käsittelee vanhoja, toimimattomia savupiippuja. Yksi oli pakko käydä, puuhella pois keittiöstä, ja toinen oli niin valmis purkamaan, että "tiilet putosivat nopeammin kuin saimme ne kiinni."

Näkyy: Tumman verhoilun ja olohuoneen saksanpähkinänvärisen katon läpivienti palautti rapatut seinät, jotka oli viimeistelty sävytetyllä rasvalla.
Maali: Kalifornian maalien mukautettu väri: Bayberry-vaha (leikkaus).
Skim takki pigmentti: Benjamin Moore Vanilla jäätelö

Vierashuone





”Kaikki ajan täyteen”, Tom ja Kim sanoivat sanomalla pukukaupan omistajaa, jonka poika vakuutti, ettei hänen äitinsä koskaan lakannut korjaamasta tai toistamasta tätä ilmausta. Se oli sellainen paikka.

Pariskunta palkkasi arkkitehdin Paul Varanouskasin, joka toi rakennesuunnittelijan katsomaan, näkyivätkö ne ikkunat ja ovet, jotka olivat poikkeavia. "Paljon rakenteellisia juttuja oli epäonnistunut", Tom sanoo, "ja takaseinä oli neljä tuumaa ulos putkesta." Pohjaan istunut kynnyspalkki oli vaihdettava ja vahvistettava. Sitten alkuperäiset rakennekannattimet vahvistettiin kellarilla betonilaastareilla ja paineistetuilla pylväillä.

Näkyy: Vierashuone toimi kerran pukukaupana ja ennen sitä oli muodollinen sali. Leveiden lattialautojen uskotaan olevan itävalkoinen mänty.

Vieraskylpy





Kiven säätiö oli täytettävä uudelleen ennen kuin Tom voisi laittaa viemäreihin ja ranskan viemäriin. Ja talo tarvitsi vielä kuivumista. Jäähdyttimet antoivat pakotetulle ilmalle, ja kellarissa ja ullakolla olevat ilmankäsittelylaitteet rekisteröivät katot ja lattiat vähentääkseen tarvetta seinäkanaville.

Näkyy: Vieraskylpy oli sisäkorjattu ja perustettu kahdelle.
Vanity: Brookhaven
Seinämaali: Benjamin Moore's Hazy Skies

Avaa Keittiön säilytys





Kipsi oli korjattu ja säilytetty, vaikka palat putosivat täällä ja siellä; kattopalkit paljastettiin, kaksi kylpyjä uusittiin ja lisäys oli oksastettu gable-seinälle. Varanouskasin suunnitelmana oli saada lisäys taaksepäin, mutta Kim teki tapauksen laajentaa ja laajentaa sitä tasaiseksi eteen- ja taaksepäin, ja Kennedy teki siitä työtä, jolloin saatiin 1 156 neliön jalkainen siipi, joka tasapainottaa 1800-luvun puukehystä alkuperäinen toisessa päätypäässä.

Näkyy: Pohjakaapit ovat 30 tuumaa syviä lisämaksua varten. Tämä sallii ylemmän kaapin poistamisen, maksimoimalla valon ikkunasta, josta on näkymä lampeen. Astiat ja astiat menevät tähän astianpesukoneeseen suurperheisen aterian valmistuksessa; likainen astioiden puhdistusalue on sijoitettu lähemmäksi pöytää.

mudroom





Lisäämällä vanhan keittiön on tullut pelihuone. Toinen huone tuli kirjastoksi, jossa oli paneelimainen, kausityylinen “bed box” (s. Murphy-vuode). TV piilottaa olohuoneessa.

Lisäys korvasi vanhan seulotun kuistin, joka itse korvasi "ulos keittiön", joka näkyy 1908: n tilannekuvassa. Koska lisäyksellä on toinen kerros, Kennedyn täytyi työskennellä katolla, mutta voitto oli yläkerran bonushuone ja tilava keittiö, jossa oli kattolinja, vaihteleva korkeus, avoin epäviralliseen kokoontumispaikkaan. ruokailu ja taitettava sohva.

Näkyy: Uuden lisäyksen hollantilainen ovi johtaa mudroom-alueeseen.

Mysteeri-merkintä





”Tavoitteenamme oli nukkua 15”, Kim sanoo. ”Kun olin kasvamassa, sisarukset ja puolisot ja lapset laskivat joka vuosi äitini ja isäpuoleni, mitä me kutsumme Hyvää Hyvää Kiitospäivää - - kolme vapaapäivää rullattiin yhteen. Kun he muuttivat pienempään paikkaan, halusimme tehdä sen täällä. ”

Pari laittoi tervetuliaismatot kahteen eteiseen kuistiin, joista toinen lisäsi mutaa. Uusi seulottu kuisti tuntui ei-brainer, erityisesti yksi päästä keittiöön.

Näkyy: Vaihto-opiskelija Marde Fjasted maalasi palkit pelin huoneeseen 1950-luvulla. Sanat kääntävät karkeasti: "Jos et kuule kelloa, sinulla on hyvä aika."

Materiaalien sekoitus





Bonushuone alkoi leikkihuoneena kahdelle nuorimmalle lapselle, sitten tuli tanssistudioksi, jossa oli seinään asennettu barre, tyttärelle, joka opetti balettia. Kun hän lensi pesän, Kim ja Tom käänsivät studion ja sen kaapin makuuhuoneeseensa ja kylpyynsä vapauttamalla ensimmäisen kerroksen makuuhuoneen vieraille.

Niistä heillä on runsaasti. Thornwood on tullut niin suosittu ystävien keskuudessa, että Kim ja Tom ovat alkaneet järjestää tarinankerrontaa Moth-radio-tunti. Kun talo on täynnä, lato on leviämää - luonnollisesti talon mukana tuli lato, ja luonnollisesti nämä irrottamattomat kiinnittimet eivät voineet jättää sitä yksin.

Näkyy: Uusi yläkerran aulakylpy yhdistää vanhat ja uudet materiaalit, kuten maalaismainen kivi ja kiillotettu marmori.

Thornwood





Tämä hanke toteutettiin noin neljä vuotta sitten, jolloin saatat olettaa, että parin työ on ohi. Mutta ei aivan. Seuraavaksi tuli korvaaminen septinen, uuden pation asettaminen ja talon mukana tulleen lammen uudelleenrakentaminen. Tom aikoo päästä yhteen "viimeiseen" viimeistelyliikkeeseen - palauttaa kasan vanhoja ikkunaluukkuja - pian, ensi vuoden alussa, jos ei tänä viikonloppuna.

Näkyy: Edellinen omistaja Charlotte Thoben kopioi talon Thornwood ja immortalized sen aikana 1950-luvulla artikkeleita varten American Home lehden. Hän juoksi pukukaupassa, jossa on nyt huone.

Täyttöoikeus





Aika, joka on kulunut tähän mennessä? Lähes 15 vuotta, tai tarpeeksi kauan, että yhdellä näistä katonpoikaisista pojista on oma poikansa ja tyttärensä.

Onneksi, kun he tulevat käymään, heidän ei tarvitse nukkua lattialle. ”Olen innoissani siitä, että synnyin muistoja lapsenlapsilleni”, Kim kertoo talosta, jonka tarpeet ja ilot eivät koskaan lopu. "Se on meidän harrastuksemme ja intohimomme - ja se on myös hyvä paikka kerätä kasvava heimomme."

Näkyy: Aiemmat omistajat kattoivat epätasaiset lattiapäällysteet vanhoilla rekisterikilpillä. Tämä sarja käsittelee jalka liikennettä olohuoneen ja kirjaston välillä

Ensimmäisen kerroksen suunnitelmat



Alun perin 3 022 neliömetriä, kuusi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja keittiö, joka on nyt pelihuone, talo sai 1 156 neliömetriä - keittiö, jossa oli ruokailutila, mudroom-alue ja puoli kylpyamme master-sviitin alapuolella. puolen lisäys.

Toisen kerroksen suunnitelmat



Toisessa kerroksessa kaksi makuuhuonetta tuli olohuoneeksi, ja kylpy uudistettiin. Ensimmäisen kerroksen kylpy rakennettiin uudelleen ja sen ovi siirrettiin vierashuoneen luomiseksi, ja ruokasalin ja kirjaston välinen ovi siirrettiin parempaan liikennevirtaan. Talo otti myös kaksi eteistä ja verhottua kuistia.

Lisää Remodeling- ja Remodels-versioissa





Tämä mureneva siirtomaa-mökki ei rakennettu kestämään ikuisesti. Mutta yksi määritetty asunnonomistaja on tehnyt sen tehtäväkseen ...

Edellinen Artikkeli

Retro Kitchen Redo

Seuraava Artikkeli

Tallenna tämä vanha talo: New Yorkin goottilainen herätys