Viimeistely Carlislessa | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Viimeistely Carlislessa



Barn-portaikko

Tom Silvalla oli pitkä lista pienistä hankkeista, jotka lopettivat Carlislen talon. Luettelon yläreunassa on kaikki kelluvan lattian ilmastointirekisterit, jotta ne voidaan liittää kanavaan. "Talossa ei ole muuten ilmastointia", hän selittää.

Niin suuri työ, kuin Tom, oli tietysti pidetty viileänä, kuten hänellä on koko vaativan 25-vuotispäivän projektin koko 10 kuukauden ajan. Tom ja hänen miehistönsä ja alihankkijatsa kiertivät ja rakennuttivat uudelleen kaksikerroksisen kreikkalaisen Revivalin päärakenteen, rekonstruivat perämoottorin tyhjästä (tehdasrakennetulla säätiöllä ajan ja työvoiman säästämiseksi) ja korjaavat navetan kaksikerroksiseksi "olohuoneeksi" toisessa kerroksessa sijaitsevilla vierashuoneilla - hyvin perusteellinen yli 6000 neliömetrin asuintilojen kunnostus. Hän totesi, että kun se painettiin, "todellisessa" maailmassa olisi kulunut 12–18 kuukautta. "Tom-ohjelma osoittaa, että TV-ohjelmalle vaadittavat määräajat täyttävät kaikki rakentamisen puolella olevat ylimääräistä aikaa." vaikea prosessi, "hän sallii", mutta TV: n tuotantoaikataulu ei muutu, vaikka sää olisi huono. "

"Tämän projektin laajuus oli valtava", hyväksyy johtaja Bruce Irving, joka on tottunut suorittamaan kaksi hanketta joka kausi. "Se oli kuin kolme työpaikkaa kerralla. Ja et voisi koskaan osoittaa yhtä ja sanoa, että se oli tehty." Joten ehkä se on aivan yhtä hyvin kuin ei ollut asunnon omistajia työskennellä, vaikka heidän panoksensa on näyttelyn allekirjoitus. "Ajatus siitä, että tiimi tekee sen itse ja käyttää kaikkia seikkoja, joita olemme oppineet vuosien varrella, oli houkutteleva", Bruce sanoo."Meillä oli vapaus tutustua suunnittelumahdollisuuksiin ja lisätä kaikki suosikkimateriaalimme, kuten oikea kehys, vaahdotettu vaahtoeristys, laadukkaat rakennustuotteet ja säteilevä lattialämmitys. Ja meidän täytyi yrittää kokeilla uusia asioita kuten modulaarinen järjestelmä, jota käytetään ell. "



Carlisle Barnin sisustus

Mutta vain siksi, että joukkue joutui kutsumaan kaikki asiantuntemuksensa, ei tarkoita, että satunnainen komplikaatio olisi ollut. Esimerkiksi lato, joka oli 1849-luvun talon osa, joka alun perin herätti joukkueen, osoittautui lopulta melko haastavaksi palauttaa. "Meidän oli kirjaimellisesti täytynyt poimia se, puhdistaa se, laittaa se takaisin yhteen ja sitten eristää, lankailla ja sovittaa se ikkunoihin", Bruce sanoo. "Kesti paljon ennen kuin siitä tuli uuden rakennuksen kehys." Elävän salin Rumford-takka oli alun perin massiivinen puunvärinen, joka venytti koodirajoituksia hieman liian pitkälle - se korvattiin lopulta kivimantilla. Myös ell oli esteitä. Vaikka seinä- ja kattojärjestelmät täyttivät odotukset, se liittyi muihin rakenteisiin koulutukseksi. "Opimme paljon sen sitomisesta yhteen olemassa olevien rakennusten kanssa," kertoo Bruce.

Tomin pitkä lista viimeistelytehtävistä sisälsi graniitti työtason, alemman pesualtaan ja hanan asennuksen päähauteeseen; toisen lääkekotelon asentaminen - yksinkertainen tehtävä, joka on monimutkainen poikkeuksellisen muotoilun avulla. Tomin miehistön laatimissa lääketieteellisissä kaapissa on 14-tuumainen televisio, joka on sijoitettu kaksisuuntaisen lasin taakse, joten kuva loistaa. Lisäksi päähauta-amme oli kytkettävä pois katkenneen vaihtoventtiilin vuoksi. Kaikki hyllyt, pyyheliinat, ripustustangot ja wc-paperipidikkeet oli asennettava. "Se on melko yksinkertaista työtä, mutta se on aikaa vievää", Tom sanoo. "Emme vain pyöritä. Emme tarvitse kunnolla tasoittaa ja kiinnittää." Myös luettelossa: asennetaan kylpyhuonetarvikkeita ja ovikoneita.

Kaikki mukautetut kotelot, mukaan lukien asuinhuoneeseen rakennettu mediayksikkö Norm, oli maalattava ja kangas asetettava mediakotelon sisäpaneelien oviin. Televisiot oli myös asennettava ja johdotettava.

Pesutupa-kaapit oli asennettava yhdessä mukautettujen työtasojen kanssa. Sitten pesukone ja kuivausrumpu oli kiinnitettävä ja tuuletettava. Koska putkia ei pystytty sijoittamaan ennen asennusta, se tarkoittaa toista käyntiä putkimiehestä.





Carlislen talo

Lattioiden osalta Tom sanoo, että kuusikymmentä prosenttia kynnysarvoista oli vielä värjättävä, viimeisteltävä ja sijoitettava joka ovelle. "Teemme satuloita samalla tavalla kuin he tekivät 100 vuotta sitten," hän sanoo, "joten he näyttävät vanhalta ja mahdollistavat lattian laajentumisen ja supistumisen alla."

Ilmastointilaitteen lisäksi on liitettävä ilmasta ilmaan -vaihdin tai lämmöntalteenottojärjestelmä. Tämä järjestelmä, joka on sidottu LVI: hen, tuo raitista ilmaa taloon ja on välttämätöntä, koska talot on rakennettu niin tiiviiksi näinä päivinä.

Luettelossa olevat ulkoprojektit sisälsivät talon sivuraide- ja vesikourut. Autotalliovi, joka on alkuperäinen latoovi, on kahdeksan tuumaa liian lyhyt (koska lato on nyt kahdeksan tuumaa korkeampi kuin se oli alun perin) ja piti pidentää. Tämä saavutetaan laajentamalla kehystä vanhoilla puutavaroilla ja uusilla levyillä, jotka on suunniteltu vanhoiksi. Kun autotallin ovi oli tehty, kivipihan voi olla valmis. Alusta on jo alhaalla, mutta kylmän sään vuoksi Tom sanoi, että heidän pitää leikata alueet ja lämmittää ne propaanilämmittimillä laattojen asettamiseksi. "Tämä on osa projektia, joka pitäisi tehdä myöhemmin - kuten kesäkuussa."

Talon ulkomaalaustyöt sekä maisemointi, kivimuuri ja ulkovalaistus olivat myös Tomin pitkällä listalla. Sillä välin talo on markkinoilla, ja faneilla oli harvinainen mahdollisuus nähdä tiimin käsityötaitoa läheisesti ja henkilökohtaisesti, kun talo avattiin kävijöille suunnittelijanäyttelyssä 15. huhtikuuta - 29. toukokuuta. kuten Tom, Norm, Rich ja Roger, yhdessä Washingtonin kansallisen rakennusmuseon kanssa on perustettu apuraha, jolla on voittoja näyttelytiloista ja osa Carlislen talon myynnistä saaduista voitoista.

Edellinen Artikkeli

8 suurta kuviota Pebble Mosaicille

Seuraava Artikkeli

Luo hyvin matkustettu terassi