Kevyt kosketus | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Kevyt kosketus



Pimeä ja päivätty, vanha keittiö oli syrjäytynyt ruokailualueesta.

Jos kotona on ostajan taivas, sen täytyy olla vuorattu taloilla, jotka on jo kunnostettu sopivan henkilön makuun ja tarpeisiin, joten kenenkään ei koskaan tarvitse elää aikaisempien omistajien virheiden kanssa. Mutta takaisin todellisuuteen - ja 1970-luvun Cape Cod -tyylinen talo, joka on ostettu 15 vuotta sitten balettikoulun directo randin hammaslääkärin miehensä kanssa. Plus-puolella se oli täydellinen paikka pariskunnalle ja heidän lapsilleen: sijaitsi kahdella metsäisellä hehtaarilla hiljaisella kaistalla, pienessä kaupungissa Bostonin lähellä. Kolmen makuuhuoneen yläkerrassa ja suuri perhehuone, talo tarjosi yli 2800 neliömetriä tilaa. Valitettavasti hyvä osa siitä tuli huonosti rakennetusta perhehuoneen lisäyksestä, joka muodostui talon ja autotallin väliin ja oli vain kerjäämässä lunastamaan.

Aluksi tekeminen
"Inhoimme tätä taloa alussa," muistuttaa pari. "Se oli ruskea sisältä ja ulkoa, ja tuntui uskomattoman pimeältä." Kapen tyypilliset pienet huoneet ja syvälle kohotettu katto eivät päästäneet paljon valoa, ja perhehuoneen stukkoseinät ja maalatut vanerikatto antoivat sille kokenut tunteen. Pahempaa on, että huone tuntui aina ja haistui kosteasti, koska sen kokolattiamatto oli asetettu suoraan betonilaatan päälle.

Pari otti joitakin väliaikaisia ​​toimenpiteitä, joissa huuhdeltiin pääosin ruskea perhehuone ja päällystettiin tummanruskea ulkopinta vaaleanharmaalla maalilla. Koko ajan he unelmoivat toisesta talosta: kevyt, kirkas ja ilmava. Saatuaan tutustua arkkitehti Lynn Hopkinsiin, joka toi pienet lapsensa asunnon tanssikouluun, pari alkoi uskoa, että heidän tumma Kapinsa voitaisiin kääntää kuvitelluksi taloksi. "Suunnitteluprosessi kehittyi useiden vuosien aikana", sanoo Hopkins, joka sijaitsee Massachusettsin Lexingtonissa. Peruskorjausvaatimukset: tuo enemmän luonnonvaloa, luo parempaa liikennevirtaa, laajentaa ja päivittää keittiötä ja ratkaise perhehuoneen kosteusongelmat.



Lisätty perhehuoneen siipi liittyi alkuperäiseen Cape Cod -tyyliseen taloon autotalliin.

Virtauksen korjaaminen - ja enemmän

Hopkinsin älykäs muotoiluratkaisu tarjosi talon, joka tuntuu paljon suuremmalta, vaikka itse asiassa vain 319 neliömetriä lämmitettyä tilaa lisättiin. Suurin osa kunnostuksesta tapahtui perhehuoneessa ja keittiössä, vierekkäisissä tiloissa, jotka eivät olleet koskaan sujuneet hyvin yhdessä, osittain siksi, että päärakennuksesta tuli 22 tuuman askel. "Perhehuone ja mudroom-sisäänkäynti autotallista oli lisätty talon rakentamisen jälkeen", Hopkins kertoo.

Hänen suunnitelmansa vaati huoneen upottamista ja lattian rakentamista 11 tuumaa. "Päätin jakaa korkeuseron", Hopkins sanoo. "Ennen kuin menit mudroomiin ja kävelitte perhehuoneessa samalla tasolla, astui sitten neljä askelta keittiöön. Nyt astut mudroomiin, mennä kaksi askelta perhehuoneeseen, sitten kaksi muuta keittiöön ." Perhehuoneen lattian rakentamiseksi paikallinen urakoitsija Halsey Platt poisti matot, vei kosteusrajan olemassa olevan laatan päälle, lisäsi sitten ratapölkyt, lattiapalkit eristyksen väliin ja vanerilattian, jossa oli punainen tammi lattia.

Hopkins maksimoi perhehuoneessa olevan tilavuuden tunteen, jossa katto nousee 15-jalkaiseen huippuun, ja yli kaksinkertaisti ikkunoiden määrän. Hän laajensi huoneen yhtä puolta kahdentoista ylemmän kaksinkertaisen keittimen lahdella, josta on näkymä takapihalle.

Perhehuoneesta keittiöön kulkevaan käytävään hän kehitti puoliseinän, jossa oli askeleen molemmilla puolilla. Tämä pylväsosio säilyttää avoimuuden tunteen kahden huoneen välillä ja tarjoaa kuitenkin vielä eron.





Uudistettu ikkunajärjestelmä, gable-end finials ja keltainen maali muuttavat kunnostetun ajotieltä-puolen julkisivun. Uusi hip-katettu portico pukeutuu siihen, mikä on nyt talon pääsisäänkäynti.

Toimivan keittiön tekeminen

Kun keittiö oli laitettu, Hopkins antoi sille uuden ulkoasun, joka oli mahdollista poistamalla sen päävirhe: sivukansi, joka siepasi pesualtaan seinän yhden kulman.

Se antoi keittiölle ylimääräisen 24 neliömetrin - pienen lisäyksen, mutta kriittisessä paikassa. Hän paransi liikennevirtaa keittiöstä ruokasaliin lisäämällä ovea kahden huoneen välille. Tämä aukko luo myös näkymän ruokailuhuoneesta koko keittiön läpi perhehuoneeseen ja mudroomiin, mikä lisää talon uusiin tilavuuksiin.





Lattian nostaminen 11 tuumaa helpotti siirtymistä perhehuoneesta uuteen keittiöön. Puoliseinäinen osio pitää näkyvyyslinjan auki ja tuo mukavan arkkitehtonisen yksityiskohdan.

Hyvin suunnitellut lisäykset

Vaikka omistajat halusivat säilyttää alkuperäisen Cape's New England -hahmon, vaimon skandinaavinen perintö - vierailut Ruotsin maalaistaloon Carl Larssoniin, jotka usein saivat tunnustusta ruotsalaisen tyylin suosiosta, olivat myös inspiraatiota.

Tämän tyylin arkkitehtonisia elementtejä ovat erilaisten koristeellisten ikkunamotiivien käyttäminen ja niikkojen luominen tiettyihin toimintoihin. Ovaalinen ikkuna, kaksitoistakymmentä ylemmän kaksinkertaisen keilan lahti, ja kolmivaloinen peräpeili elävöittävät patio-puolen julkisivun. Perhehuoneessa on valoisan ikkunan vieressä pöytä ja tuolit, joissa lapset voivat tehdä kotitehtävänsä. Päätypäät koristavat toisen skandinaavisen kosketuksen.

Viimeinen ominaisuus - upouusi turvatarkastus-kuistilla pääsee talon metsätilaan. Yli 300 neliömetrin lämmittämättömässä tilassa on 10-jalkainen katto, mahongay-lattia ja korkeat seulotut aukot, jotka linjaavat huoneen. Pariskunnalle ja heidän nyt teini-ikäisille lapsilleen ilmava vetäytyminen on osoittautunut suosikkipaikaksi, jossa voit palata, rentoutua ja nauttia niiden kunnostuksen hedelmistä.





Tummat puut saivat sisäänkäynnin vanhaan perhehuoneeseen, joka astui alas 22 tuumaa päässä muusta talosta.

Mitä he tekivät

Korotettu lattia perhehuoneessa - nyt kaksi askelta mudroomista ja kaksi askelta keittiöstä.

Poistui perhehuoneesta, lisätään ovi olohuoneeseen toisella puolella ja eteinen, joka johtaa uuteen patio-oveen. Ikkunoiden lahden luona on pöytä ja tuolit.

Lisätty puoliseinä määritellä keittiön sisäänkäynti samalla säilyttäen avoimuuden tunteen.

Suljettu sivuluukkuun pitkin keittiön pesualtaan seinää, jotta voidaan tehdä enemmän työtilaa ja luoda seinäuunien uuni.

Laita ovi keittiöstä ruokasaliin, luoden näköyhteyksiä talon toisesta päästä toiseen.

Lisätty laatikkopaikka ikkunoita
ruokailuhuoneessa.

Laajennettu mudroom ja rakennettu
portico ulko-oven yli.

Lisätty seulottu kuisti takana autotalli.

Edellinen Artikkeli

Kuinka korjata huono lattialiitos

Seuraava Artikkeli

Miten saada Home Decor edulliseen hintaan