Yliremontattu mökki tulee korvaamattomaksi aarreeksi | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Yliremontattu mökki tulee korvaamattomaksi aarreeksi



Vietä tarpeeksi aikaa vanhojen talojen ympärille ja kehitätte jonkinlaisen röntgenkuvan - kyvyn tarkastella maalauksen, taustakuvan ja vinyyli- menneisyyden aikaisempia piirteitä paikan olennaiselle luonteelle. Joten se ei kestänyt kauan kokeneiden korjaajien Scott Powellin ja Philip Schollin huomata mahdollisuudet piiloutua hämärässä merenrantamökissä, jota kukaan muu ei halunnut. "Sillä oli paljon alkuperäistä viehätystään, jos voisit nähdä sen läpi kaikki roskat", Scott muistelee.

Federal-Style Gem: Jälkeen



Liittovaltion tyylinen talo, joka on rakennettu 1800-luvulla, oli puolen korttelin päässä Provincetownin, Massachusettsin rannalta. Vuoteen 2009 mennessä, jolloin pari löysi sen, sen ensisijainen sijainti oli juuri ainoa asia, johon paikka oli menossa. "Modernisointien" sarjan ansiosta alkuperäiset setri-vyöruusut pyöritettiin vinyylissä, vanhat hevonen-kipsi seinät peittivät maalilla ja taustakuvilla, ja tammilattiat tukahdutettiin linoleumikerrosten alle. Makeshift-kaapit kallistuvat makuuhuoneiden kulmiin, jotka olivat täynnä hoarder-roskaa. Lisää rannikolla hiekkaan rakennetun rakenteen luonnollisen huononemisen takia - jokainen seinä kallistuu hieman, vuotava kuisti vetää pois julkisivulta, kipsi putoavat katoista, oravat kyykistyvät ullakolla - ja jopa hinnanalennus ei voinut myydä se. Eli kunnes Scott ja Philip saapuivat paikalle.

Kuvassa: Piilotettu vinyylin sivuraide, koristeelliset vyöruusut olivat huomattavan ehjiä, kuten kuistin yksityiskohdat.

rakentaminen: Grandelin rakentaminen, Truro, MA; 508-487-9316
Louhinta: GFM Enterprises, Truro, MA
LVI: Lentävät putkimiehet, Provincetown, MA

Veteraani DIYers





Näille kahdelle, jotka halusivat tehdä huomattavia korjausosaamisiaan työskennellä kymmenellä aiemmalla projektilla, 1900 neliön jalkainen talo, jossa oli leveä eteinen ja vesi, oli lähes täydellinen. He arvostivat erityisesti klassisia liittovaltion linjoja ja yksinkertaista ulkoasua - kolme makuuhuonetta ylöspäin, yksi alaspäin, jossa on kylpyamme jokaisessa kerroksessa - ja ominaisuuksia, kuten koristekierrätys kuistilla, paksu valurauta-lämpöpatterit, jotka oli asennettu 1880-luvulla, jopa olohuoneen camelback-sohva, jossa on laukauksen jouset, jotka heitetään paketin mukana. Aikuiset privet-suojaukset seulottiin kotiin kadulta, ja antelias 5 100 neliön jalka-alue tarjosi runsaasti ulkotilaa puutarhanhoitoon ja loungingiin.

Näkyy: Asunnonomistajat Scott Powell (vas.) Ja Philip Scholl, harvinaisten hetkien parissa, koirilla Cooper ja Olive.

Kevennetty olohuone





Kun se oli heidän, Scott ja Philip lähestyivät taloa kohteliaasti hillitsevällä tavalla, koska voisi olla arvokas täti, joka oli pudonnut koviin aikoihin. "Kunnioitimme kodin alkuperäistä koskemattomuutta asettamatta liikaa itseämme", Scott sanoo. Tietenkin "alkuperäinen" on avoin keskusteluun: Sen jälkeen 1880-luvun päivitys, joka toi myös uusia johdotuksia, ikkunoita ja sisätilojen putkistoa, talosta tuli mitä hän kutsuu "viktoriaaniseksi liittovaltion kuoressa".

Näkyy: Valon tuominen olohuoneeseen oli haaste, jonka asunnon omistajat osittain tavoittivat laajentamalla ovea eteiseen. Vaalea värisävy auttaa myös kirkastamaan tilaa. Sohva, joka on nyt peitetty pisara-kankaalla, tuli talon mukana.

Energiakustannusten leikkaaminen





Ja jopa näillä itse kuvatuilla säilyttäjillä oli rajoja. Avid-kokit ja yleiset isännät tarvitsivat tehokkaan keittiön, viihtyisät kylpyhuoneet ja ikkunalaudat, jotka eivät pudonneet kuivuneena lasitusta. Silti he eivät koskaan pitäneet seinien repimistä, huonetta lisäämättä tai kokonaan poistamalla entisten omistajien vihjeitä, jotka työntivät kuin aaveet, kun työ alkoi. (Yksi tällainen oli valtava seinä, joka oli turvallinen ovella oven edessä. Heillä oli lukkoseppä, vain löytääkseen… ei mitään! Liian suuri liikkua, se pysyy paikallaan.)

Näkyy: "Woodstove" (todella kaasuvoimalainen) asettaa tarpeeksi lämpöä olohuoneen ja keittiön lämmittämiseen talvella, mikä vähentää energiakustannuksia. Scott maalasi Cape Codin latojen valoisat kuvat.

Pakattu kirpputori-löydöillä





He hyökkäsivät pahimpiin asioihin ensin, korvaamalla työtön WC: t ja tippuvat hanat ja vaihtamalla vuotavaa valurautaa putkistoon tehokkaammaksi PVC: ksi. He toivat ammattilaiset takaisin kuistin katolle ja lyöivät listan rakenteen taloon. He houkuttelivat oravia poikkeamaan ullakkoa käyttäen vilkkuvaa valonheittimiä, humaani korjaus Scott oli lukenut Internetistä. Ja he odottivat innokkaasti vinyylin sivuraitaa nähdäkseen, mitä alla oli piilossa. "Emme tienneet, että aiomme löytää tapapöydän leikkauksen ja hienon setri vyöruusun," Scott sanoo. Nyt maalattu pehmeä keltainen-kulta, vyöruusu, jossa on koristeelliset kuviot, tarvitsivat vain pieniä korjauksia.

Näkyy: Monet kalusteet ja koristeelliset yksityiskohdat, kuten nämä birdhouses, ovat kirpputoreita.

Hupaisa, eklektinen keittiö





Sisällä he jakoivat työpaikat taitojensa mukaan. Scott, myös hieno taidemaalari, keskittyi viimeistelyihin, meni seiniin nestemäisen tapettien stripparilla ja raaputteli vanhaa maalausta, kuten Philip, kätevä puuseppä, purkaa keittiön. Ruosteisten metallilevyjen, lineaarisen lattian ja 30-vuotiaan sähköä imevän jääkaapin ansiosta tämä oli huonoin huone talossa, haukottava 13-jalkainen 13-jalkainen luola, joka piti vähän kannattavaa.

Näkyy: Keittiössä Philip Scholl valmisti kotelon, jossa käytettiin vintage-ovia, valurakennetta ja IKEA: n varastoyksiköitä. Pyörissä oleva antiikkinen ruokakomero on kiinteä ja tyyris keittiösaari. Vaikka sitä ei voitu pelastaa, 1930-luvun aikakauden tapetit, jotka kodin omistajat löytivät keittiössä, innoittivat heitä peittämään yhden kulman hurjasti.

Vintage-merkkien kosketus





Filippiinit muistuttivat tiukasta budjetistaan ​​(ohut 70 000 dollaria, all-in) ja huutaa vanhoista materiaaleista, kun taas Philip perusti tilan uudelleenrakentamiseen käyttämällä vintage-ovia ja valetusta puusta, jonka hän oli tallentanut Scottin vuokrataan maalaustilaan kadulla. Hän kuoriutui linoleumasta leveälle lautapohjan lattialle, joka haukottavista aukoista huolimatta oli, mitä Scott kutsuu "tiettyyn alkuperäiseen viehätykseen" ja osoittautui riittävän tukevaksi pitämään. Se oli myös riittävän hyvännäköinen, kun Scott pyöritti aukkoja ja päällystää pinnan norsunluun kuistimaalilla säästämällä heille uuden lattian kustannuksia. Lumberyard beadboard paneling ja IKEA-laitteet ja lihakaupan laskurit antoivat lisää säästöjä.

Näkyy: Vintage-merkki lisää ilmapiiriä.

Hehkuva ruokasali





Jos haluat palauttaa symmetrian, joka on liittovaltion tunnusmerkki, Philip repäisi hirvittävän kaappin, jonka avulla hän pystyi aukottamaan alakerrassa olevan makuuhuoneen ja laajentamaan kaksi kapeaa olohuoneen oviaukkoa päästäkseen enemmän valoa ja parantamaan virtausta huoneesta huoneeseen. Scott otti seinät ja korjasi alkuperäisen kipsin reikiä - jotkut tekivät sähköasentajan, jonka he olivat palanneet korvaamaan vanhentuneen nupin ja putken johdotukset - seinälevyillä tai muotoilemalla laastareita uudella levyllä ja seulonnalla. "Vanhan laastin musiikkia on paljon," hän sanoo: "Niin paljon hienovarainen, orgaaninen tekstuuri on pienissä jousissa ja säröissä." Hyvä asia, hän pitää siitä; joka sallii rasvattoman päällystyksen, pohjustuksen ja maalauksen, jokaisessa huoneessa oli noin 40 tuntia.

Näkyy: Ruokasalissa refinished oak lattia hehkuu, samoin kuin uusi taustakuva hienovarainen metallikuvio. Sivulauta oli tienvarsi.

Kerätty sisustus





Kun ikkunat tulivat, olemassa olevien säilyttäminen oli etusijalla paitsi kustannussyistä myös Provincetownin historiallisen piirin sääntöjen takia. "Kaikki mitä sinun pitää tehdä, on hyväksyttävä usealla levyllä", Scott selittää. "Et voi vain lähteä uusiin lämpöpohjaisiin ikkunoihin." Aina kun se oli mahdollista, hän säilytti vanhan aaltoilevan lasin käyttämällä lämpöpistoolia lasien poistamiseksi ja sitten kaatamalla lasit takaisin kehyksiin tuoreen lasitusyhdisteen kanssa, kiinnittäen ne metallipisteisiin ja tiivistämällä ne enemmän kittiä.

Näkyy: Makuuhuoneiden viihtyisä, loputon kesä tuntuu useimmiten vintage-sisustuksesta, jonka asunnon omistajat ovat keränneet jo vuosia.

Ovien ikkunaluukut





Kun alakerros oli valmis, he toistivat yläkerran poran, jossa Philip veti lisää kaappeja sekä pienen keittiön, joka oli peräisin talon jakautumisesta kahteen huoneistoon. Hän rakensi uuden kylpyhuoneen lattian ja ojensi 1960-luvun metallilevyn suihkukaapin kynsien jalkakylpyyn. Scott sijoittui tilalle maalatulla helmikartongilla, yhtenäisellä trimmauksella.

Näkyy: Oven sijasta yksi yläkerran makuuhuoneista on urheilutilojen tyylisiä ikkunaluukkuja. Käytävällä näkyvä, olemassa oleva helmi, joka innoitti sen käyttöä trimmauksena koko talon.

Valmiit valurauta-patterit





Uudelleenloppun loppupuolella heillä oli lattiat viimeistelty ja eristämättömät seinät täynnä puhallettua selluloosaa. Kun rakennus on näin painettu ylöspäin, he voisivat vihdoin kääntää huomionsa ulkona. Scott pakasi takapihalla vanhanaikaisia ​​perennoja ja paikkoja, joissa voit syödä ja syödä. Kasvussa hän löysi puun pergolan. Nyt siivotaan wisterialla, ja se näyttää saumattomasti yhdistettynä antiikkitaloon.

Näkyy: 1880-luvulla asennetut ja edelleen toimintakunnossa olevat valurauta-lämpöpatterit ovat osa talon viehätystä. Kun hän asetti ne uudelleen, asunnonomistaja Scott Powell jätti tarkoituksenmukaisesti vanhan maalauksen laastarit täällä ja siellä.

Päivitetty kylpylä luonnolla





Sama voitaisiin sanoa kaikista heidän käsityöstään. Ironisessa kierrossa parin kolmen vuoden nuorentaminen ei ole aina ilmeinen. "Useimmat ihmiset olisivat tehneet valtavan kunnostuksen. He olisivat saaneet sen kiinni ja uudelleenkonfiguroi huonetta", Scott sanoo. Tässä tapauksessa "ihmiset, jotka tulevat käymään, eivät ehkä ymmärrä, että teimme kaiken tekemämme työn, koska talo näyttää siltä kuin se olisi." Ja ehkä heidän silmiinsä, miten se teki koko ajan.

Näkyy: Kynsi-jalka-amme ja beadboard wainscot korvattiin vanhan metalli- suihkukaapin ja muovisen faux-laatan avulla. Puutarhat ovat ainoa uusi lattia, jonka he asentivat taloon.

Cool Outdoor ruokasali





Privet-suojaukset merkitsevät ulkoruokailuhuoneen sisäänkäynnin. Scott löysi pergolan, joka on nyt peitetty wisterialla, haudattu pihalla.

Pohjapiirros: Ensimmäinen kerros





Privet-suojaukset merkitsevät ulkoruokailuhuoneen sisäänkäynnin. Scott löysi pergolan, joka on nyt peitetty wisterialla, haudattu pihalla.

Pohjapiirros: toinen kerros





Omistajat ottivat toisen kerroksen keittiön, joka oli lisätty, jotta erillinen yksikkö yläkerrassa ja irrottavat kaapit poistaisivat makuuhuoneet.

Lisää muokkauksissa





Tässä video-, LVI- ja lämmitysurakoitsijassa Richard Trethewey kertoo, kuinka vanhaa ...

Edellinen Artikkeli

Kuinka korjata huono lattialiitos

Seuraava Artikkeli

Miten saada Home Decor edulliseen hintaan