Phoenixin uusinta Rising | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Phoenixin uusinta Rising



Neljä vuotta sitten Caroline Van Slyke oli kokouksessa Phoenixin keskustassa, kun hän katsoi ulos ikkunasta, näki hämärän pienen talon ja päätti "tarvitsi rakkautta", hän sanoo. ”Se oli kuin talo puhui minulle ja kertoi hyväksyvän sen. Tiedän, että se kuulostaa hullulta.

Näkyy: Lasitettu Talavera-laatta tusinaa, kiiltävä Tolix-tyylinen tuoli ja kiiltävien viirien nauhat koristavat 1903-talon uuden takakuistin.
Tuolit: Flash-kalusteet

Energiset kukat



Nykyään vanha Tharaldson-talo, nyt Van Slyke -paikka, on välttämätön nähtävyys vuotuisessa naapuritalon kiertueessa, ja sen vilkas uusi terassi on jotain paikallista juottoaukkoa, jossa on 8-jalkainen puulämmitteinen pizza uunissa rahoittavat onnelliset vakituiset.

Näkyy: Asunnon omistaja ja suunnittelija Caroline Van Slyke rakkautta ihastuttavaan väriin ja kuvioon yhdistävät talon ja takapihan vierashuoneen huoneet energisillä kukkakuvioilla, rohkeilla tarkastuksilla ja raidoilla sekä vilkas vihreä aksentti. Guesthousen värikäs alakerran kylpyamme tarjoilee Caroline-toimistoa / työpajaa.
Bath-laatta: Merola Tile

Lihavoitu tarkistus





Tarina siitä, miten tämä kaikki tapahtui, on henkilökohtainen uudistuminen, kaupunkien uudistuminen ja kunnianosoitus kaupungin esivaltiopäiville.

Näkyy: Toimisto sisältää tämän oleskelualueen.
Verhot: Keramiikkakotelo

Raidallinen merkintä





Vaikka Phoenix onkin nykyaikainen metropoli, se on viime aikoina kouluttanut nähtävyyksiään vanhaan keskustaansa ja sen kutistuvaan uusklassisten mökkien tarjontaan, jotkut hylkäsivät niin kauan sitten, että heistä tuli kaupungin osastoja. Yksi Caroline-täplikäs oli vain 1733 neliömetriä, ja sen eteinen kuisti oli paljaalla erällä. Se istuu Rooseveltin historiallisella alueella; 1903-talon rakennuspaikan raikkaan raitiovaunun osasto oli 1970-luvulla kutistuva piste kaupunkialueella.

Näkyy: Talon sisäänkäynnin aula säilyttää ovensa ja peräpeilin.

Piano kirjastossa





Kävele talon läpi tänään, ja on vaikea uskoa, että tämä on sama Caroline. Kuisti seisoo pystyssä, sen litteät sarakkeet ovat juuri maalattuja, sen etuovi on upea omenavihreä. Astu sisään ja löydät korkeatasoiset huoneet, jotka on viimeistelty kauden verhoilulla ja lämpimillä, vanhoilla maailmoilla, kuten Pariisin makaroniliikkeillä, kertoo itsestään tunnustettu Francophile Caroline.

Näkyy: Päärakennuksen kirjastossa on arvokkaita kirjoja ja pianoa.
Maali: Sherwin-Williamsin Indigo Batik (kirjaston seinät)

Olohuone





Vaikka jotkut talonmetsästäjät etsivät lopputuotetta, jossa jokainen pesuallas ja valokytkin on hoidettu, Caroline haluaa nauhoittaa löytöarvon sen arvokkaisiin luihin ja tarkentaa tuuman tuumaa. Prosessi voi olla sotkuinen, kallista ja haastavaa ihmisen terveydelle, mutta kun olet valmis, olet saanut kaiken haluamallasi tavalla - keittiön saaren koosta takakuoren portaiden laatikkoon.

Näkyy: Olohuoneen puulämmitteinen takka säilyi vuosikymmenten laiminlyönnissä ja tarvitsi vain pesua. Romaniset kaihtimet alkuperäisessä yhden ruudun ikkunoissa tylsistävät Arizonan aurinkoa.
Verhot: maailmanmarkkinat
Maali: Dunn-Edwardsin espanjalainen oliivi (alemmat seinät) ja Benjamin Moore's Seashell (yläseinät)

Tekstuuri ja väri





Flash takaisin vuoteen 2014, kun Caroline, hänen miehensä, David, ja heidän kaksi lasta olivat 1951 rantatalossa antelias paljon naapurustossa 40 korttelin päässä. Pari oli kunnostanut koko talon ja puutarhan aivan ankka-kynään asti, mutta "tämä talo oli kaksi kertaa suurempi kuin tämä ja se oli enemmän omaisuutta - emme halunneet huolehtia siitä", Caroline sanoo. Heidän tyttärensä oli vuosi poissa opiskelusta, jättäen jälkeensä yhden nuoremman sisaruksen, joten kotitalous, kaksi kissaa ja koira mukana olivat pian valmiita pienempään, helpommin hoidettavaan pesään. Pariskunta halusi myös kansalaistietoisemman olemassaolon, joka antaisi heille mahdollisuuden antaa takaisin - ja keskustaan ​​tarvittiin käsi.

Näkyy: Keittiön viimeistely on taiteellinen yhdistelmä koostumusta ja väriä. Karkeasti altistuva tiili täyttää samettisen siniharmaan seinän, jossa on mukautettu valikoima huppu ja keraamiset ja marmoriset mosaiikkipalat. Kiiltävällä mustalla saarella on sileä italialainen marmori ja lasi-etuhuoneen kaapit astiastoille.
Riipukset: Schoolhouse Electric
Maali: Dunn-Edwardsin sininen teräs (leveysseinä)
Räätälöidyt kaapit, saari ja huppu: Rysso Peters Handcrafted Cabinetry
Työtaso: Arizona Tile
Hana: Perrin & Rowe
Vihreä keraaminen mosaiikki backsplash-laatta: Merola Tile

Ruokailualue





”Olimme valmiita yksinkertaistamaan elämäämme”, Caroline sanoo nyt. "Meidän oli päätettävä, aiomme tehdä jotain erilaista, kun meillä on vielä energiaa?"

Näkyy: Wicker-tuolit liukuvat helposti ulkona hyvällä säällä ja antavat ruokailutilalle lämpimän, epävirallisen ilman. Viereinen olohuone on suosikki kokoontumispaikka perheelle - TV piilottaa armoiressa.
Taustakuva: A.S. Création
Kattokruunu: Keramiikka-Barn
Taulukko: Sweet Salvage
Tuolit: maailmanmarkkinat

Nykyaikaiset täydennykset





Heidän liikkeensa oli hyvin ajoitettu. Kaupunki pyrki elvyttämään sen historialliset alueet - historiallinen sukulainen kaupungissa, joka ei ollut perustettu vuoteen 1881 saakka, mutta merkityksellinen, kun toimistotornit ovat marssilla. Kaupungintalo oli yhteistyössä kehittäjän, Matthew Seamanin kanssa, saadakseen talon, sen tulipalon vaurioittaman lattiavaunun talon ja naapurissa olevan rakennuksen takaisin jalkansa. Tai pikemminkin takaisin perustuksilleen - rakenteiden eri puolet, yläosat ja pohjat "eivät olleet oikein liitettyinä yhteen", kuten Seaman esittää.

Näkyy: Master-kylpy yhdistää perinteiset viimeistelyt tuoreella ja nykyaikaisella tavalla. Turhamaisuus oli jälkiasennettu marmoripinnalla ja pari messinkiä, joka täydentää vanhan italialaisen sconcesin. Lasikappaleessa on pyyhkeitä.
Lattialaatat: Arizona Tile
Taustakuva: Cole & Son
Sinks: Kohler
Hanat: Newport Brass

Dramaattiset Sconces





Jotta asiat olisivat mielenkiintoisia, kaupunki huolehtii joistakin talon etukäteen tehdyistä töistä, lähinnä ulkopuolelta, mukaan lukien ikkunat ja säätiö, ja myy sen sitten ennen kuin se oli elävä. Uusien omistajien kannustimena ylläpitää talon aikakauden koskemattomuutta olemassa oleva valtion ohjelma vähentäisi kiinteistöveroja. Työskentely pääurakoitsijan Mike Cefaratin kanssa, Seaman käsitteli rakenteellisia ongelmia, vahvisti säätiötä, korvasi katon, rakensi kuisti ja lisäsi sähköpaneelin. Van Slykes lopettaisi kunnostuksen Cefaratin kanssa, ja korvaa ajoissa vanhan vaunukodin.

Näkyy: Giant-kynttiläleikkurit lisäävät draamaa makuuhuoneeseen, joka on pukeutunut väreihin ja kuvioihin.
Headboard: West Elm
Maali: Benjamin Moore's Seashell
(Seinät)
Urakoitsija: Erinomainen rakennuspalvelu, Scottsdale, AZ

Bed tarkistukset





Matalan slung-talon tarkka tyyli on vaikea asettaa etikettiin. Arkkitehtonisesti se on "konfab", sanoo Lynn Tenney, rakennesuunnittelija, joka osallistui kunnostussuunnitelmaan. Mutta se ilmentää historiallista aikaa ja paikkaa - ja tänään julkinen ja yksityinen pyrkimys muuttaa puolet kaupunkilohkosta, joka on aidattu vuodesta 1985 ja joka on uhattu.

Näkyy: Gingham tarkistaa matkansa lapsen huoneeseen ja vuoteen, joka on valmistettu antiikin ranskalaisista ovista.
Maali: Seashell (seinät)

Edestä





Merimies laati hänen korjattavan luettelonsa, kun Caroline ja David ilmestyivät etupuolelle. ”Ja vähemmän kuin viikko myöhemmin ostoimme sopimuksen”, Caroline sanoo. "Talo löysi meidät."

Näkyy: Kestävä pikku 1903-talo on arvostettu sen henkeä ja eklektistä arkkitehtuuria. Alkuperäisen oven uusi sävy toistetaan sisällä.
Maali: Dunn-Edwardsin englanninkielinen metsä (koristelu) ja varhainen sato (ovi)

Ulkotilat





Kaupallinen pankkiiri, joka on tottunut vaimonsa pysyviin kotiinparannuksiin, hänellä on ollut tunnettua kävellä ovessa ystävällisellä ”Voi, tämä on nyt vihreä!” David tiesi, että hankkeen toteuttaminen merkitsisi kahden talon jongleerausta riittävän pitkään kunnostamaan, mutta se tarkoitti myös sitä, että hän voisi kävellä kolme lohkoa töihin. "Näimme talon maanantaina klo 10," Caroline sanoo, "ja 10:30 saakka kättelimme tämän kehittäjän kanssa."

Näkyy: Kodin omistajat käänsivät entisen karu neljännes-acre paljon sarja ulkona huonetta, jossa on pelastettu-tiili terassi, pergola ja puulämmitteinen pizza uuni. Näkemykset ovat hedelmätarha, kasvipuutarha ja kana-talo.

Farm Stand





Se auttoi, että David oli kasvanut rakentamisessa - hänen isänsä juoksi eristysliiketoimintaa - ja että Caroline oli viettänyt vuosia auttaakseen asiakkaita sisustuksellaan. Uuden paikan kunnossapidossa olisi kulunut yhdeksän kuukautta. Miehistö korvasi kehyksen ja palkit; korjattu savupiippu; asennettu uusi putkisto, johdot ja kanavat; ja palautti olemassa olevan kipsin. He käänsivät myös pienen kellarin viinikellariksi, jossa oli tankiton vedenlämmitin, ja rakensi uuden takakuistin.

Näkyy: Maatila-merkki on omakotitalon omistajan edellisestä paikasta peräisin oleva pidätysmerkki ja muistutus heidän rakkaudestaan ​​kotiruokaa, kotiruokaa.

Tapaa perhe





Pari otti käyttöön kaksi korvaavaa kylpyhuonetta, avokeittiö ja pesutupa.He pyrkivät aitoutta, palauttivat alkuperäiset peräpeilin ikkunat, sopivat verhoilut, roikkuvat massiivipuiset viiden paneelin ovet ja laskivat kotimaiset tammi-lattialautat käsisovelluksella.

Näkyy: David ja Caroline Van Slyke, heidän poikansa, David Jr., 11, ja Henny Penny, 10-vuotias Buff Orpington kana.

Apple-Green & Gingham





Talon viihtyisä koko pysyi samana, nyt siististi järjestetty ja toimiva, ja keittiö oli psyykkisessä keskustassa. 8-jalkainen 5-jalkainen saari toimii kahden gung-ho-kokin lavastuspaikkana; yksi Caroline: n harvoista pahoitteluista on valkoinen esiliina-pesuallas, jolla on vaikea seisoa parin emaloidulla valurauta-astialla.

Näkyy: Apple-vihreä maali ja gingham-ruoho lisäävät keittiöön ja ruokailutilaan viehätystä ja yhdistävät ne muihin tiloihin sekä talossa että puutarhassa.
Kaapin maali: Benjamin Moore's White Dove
Buffet-työpöytä: Arizona Tile

Vieras talo





Caroline palvelee Rooseveltin toimintayhdistyksen johtokunnassa, kun hän ei ole kiireinen auttamaan pizzaa kamppailemaan, ja opettaa opetusta ja kestävää elämää. Hän on jopa jakanut vihjeitä siitä, miten tappaa ja syödä kanaa.

Näkyy: Alkuperäistä 1903-taloa kunnioittaen uusi guesthouse on verhottu tiiliin ja setriin. Ulkopuoliset portaat antavat asiakkailleen oman sisäänkäynnin toisen kerroksen sviittiin. Perinteinen raidallinen markiisi, maalatut ikkunaluukut ja kukka täytetyt ikkunalaatikot vahvistavat hallitsevan mökin tyyliä.

Maatilan pöytään





Se auttoi, että David oli kasvanut rakentamisessa - hänen isänsä juoksi eristysliiketoimintaa - ja että Caroline oli viettänyt vuosia auttaakseen asiakkaita sisustuksellaan. Uuden paikan kunnossapidossa olisi kulunut yhdeksän kuukautta. Miehistö korvasi kehyksen ja palkit; korjattu savupiippu; asennettu uusi putkisto, johdot ja kanavat; ja palautti olemassa olevan kipsin. He käänsivät myös pienen kellarin viinikellariksi, jossa oli tankiton vedenlämmitin, ja rakensi uuden takakuistin.

Näkyy: Maatila-merkki on omakotitalon omistajan edellisestä paikasta peräisin oleva pidätysmerkki ja muistutus heidän rakkaudestaan ​​kotiruokaa, kotiruokaa.

Avoin suunnitelma





Pariisin vaikutukset syrjään, "se oli tila, jossa sanotaan, miten sen pitäisi näyttää", hän sanoo. ”En halunnut näyttää uudelta; Halusin säilyttää olemassa olevat alkuperäiset tiedot ja palauttaa puuttuvat tiedot. ”

Näkyy: Seinä purettiin, jotta olohuone liitettäisiin iso keittiö / ruokailutila. Avoin suunnitelma ja valkoiset tammilattiat lisäävät pienen, yhden kerroksen talon tilavuutta.
Buffet-kaappi: Rysso Peters Handcrafted Cabinetry

Lehtivihreät





Kun perhe muutti, suunnitelma vanhan vaunuvaraston vaihtamisesta oli vielä valmistumassa, ja hankautunut piha oli odottanut parin vihreää kosketusta. Mitä kävijät näkevät tänään, on tiili- ja cedar-takapihamökki, jossa on setri-shake-katto, joka vastaa päärakennusta. Siinä on autotalli, toimisto / työpaja ja vierastila, ja se istuu syötävässä maisemassa, jossa on hedelmäpuita ja kana-yhteistyötä. Pariskunta laski terassin Seamanin roskakorista pelastetuista vintage-tiilistä ja lisäsi pergolan, joka on nyt tilaus-pöydän illallisiin ja symboli siitä, mitä voidaan tehdä kaupunkikaupungin pelastamiseksi.

Näkyy: Pelastettu ovi vehreässä vihreässä inspiroi palettia guesthousen ensimmäisen kerroksen kylpyammeessa. Vihreät aksentit elävöittävät kuusikerroksista lattiaa ja jatkavat seinien yläpuolelle kattoon.
Maali: Dunn-Edwards's Trailing Vine (katto)

Altistunut tiili





Kiillotetut viimeistelyt, sisältä ja ulkoa, voivat toimia Caroline-käyntikorttina. "Ei ole mitään sellaista, että tuhannet ihmiset, jotka käyvät läpi kotisi, motivoivat sinua saamaan kaikki nämä pienet asiat", hän vitsaili blogissaan, liioittelemalla vain vähän, viime vuoden historiallisen Rooseveltin kotikiertueen jälkeen.

Näkyy: Ruokasali tarjoaa illallisen asiakkaille täyden näkymän ahkeraan keittiöön ja sen vasta avattuun tiiliseinään. Caroline Van Slyke käytti kevyesti taupeja sävyttääkseen “beachy” -värituolit.
Tuolit: maailmanmarkkinat

Hiottu laatat





Karvanpoistaminen hieman uudesta tammi- lattiasta, joka murtuu vakuuttavasti, hän lisäsi: ”Tämä koti oli elämää edessämme, ja sillä on elämä jälkeemme. Olemme vain sen johtajat, ja olemme yrittäneet tehdä päätöksemme vastaavasti. "

Näkyy: Mestari-kylpy on päällystetty hiottua marmoria sisältävillä heksareilla, kun taas valonheijastava metallinen laatta nousee katon korkeuteen kahdella seinällä. Valurauta on alkuperäinen.
Tile: Arizona Tile

Pohjapiirrustukset



1733 neliön jalkainen yhden kerroksen talo menetti seinän, joka avasi olohuoneen. seinät lisättiin pesutilan luomiseksi. Kaksi makuuhuonetta ovat alkuperäisiä, kaksi kylpyhuonetta ovat korvaavia, ja takakuistilla on uusi. Kahden kerroksen vierastalossa on autotalli ja alakerrassa toimisto / työpaja.

Lisää Remodeling- ja Remodels-versioissa





Tämä talo ei ollut mitä asunnon omistajat etsivät - mutta se päätyi juuri siihen, mitä he halusivat

Edellinen Artikkeli

Saaren supistaminen tilavaksi keittiöksi

Seuraava Artikkeli

päädyt