Pienet korjaukset, Big Payoff | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Pienet korjaukset, Big Payoff



1927-luvun talo, joka tunnetaan Oregonin Salem, Oregonin naapureina, kuten Tulip Mökki, on värillisen lasin etuikkunan kukka-aiheisen kuvion takia täydellinen, Randy Fishfader ajatteli, jos vain se olisi vain hieman suurempi. Kun hän kuuli kaverilta, että mökki oli menossa markkinoille, hän päätti, että hänen oli mentävä. Mutta ennen kuin hän teki tarjouksensa, hän kutsui urakoitsijan Robert Kraftin käymään läpi kulkuneuvon ja todellisuuden tarkistuksen. Randy halusi pohjakerroksen makuuhuoneen ja kylpyammeen, joka voisi toimia vieras-sviitinä nykyään ja master-sviitinä myöhemmin, kun hän ei halunnut enää kiivetä portaita joka yö. Mutta se olisi hankalaa.

Kraft kehotti paikallisarkkitehti Karl Andersonia suunnittelemaan suunnitelman, jolla suoristetaan hankalat tilat ja lisätään lempeä laajentuminen, joka olisi sopusoinnussa söpö-as-a-painikkeen mökin laajuuden ja tyylin kanssa.

Olohuoneen Bumped-Out Bay -ikkuna



Anderson antoi kodin alkuperäiset yksityiskohdat ja mittasuhteet ohjata häntä, toistamalla katto- ja kaarimotiivit suunnitelmassaan. Olohuoneessa, joka tuntui tuskin tarpeeksi tarpeeksi Randyn ja kolmen läheisen ystävän istumiseen, hän törmäsi ulkoseinän lähes lattiasta kattoon. Tässä alkovessa on nyt ylimääräinen sohva, joka antoi huoneelle miellyttävämmän muodon ja koon. "Se oli vain tarpeeksi, kun haluat muuttaa sen täysin erilaiseen tilaan, jolloin huonekalut putoavat paikalleen", Anderson sanoo. "Laajentaminen huoneeseen, jopa hieman, tekee myös takan tuntuu keskitetysti." Jotta puna-tiili-mantelille saataisiin päätökseen lopputulos, hän lisäsi puulevyn, jossa oli kiinnikkeet ja tilavaikutteinen valkoinen maali.

Ruokailuhuoneen pukeutunut takka





Ruokasali, jota oli käytetty perhehuoneena, tarvitsi omaa leikkausta. Puulämmitteisen uunin irrottamisen jälkeen takka-tiili oli verhottu valoa heijastavalla travertiinimarmorilla ja kehystetty valkoisella mantelilla. Alhainen lasi-etupaneeli, joka on sen oikealla puolella, tarjoaisi tarvittavan varastoinnin.

Vieras-sviitin avoin sisustus





Antaa Randylle vierasvarustuksensa ja tehdä koko pohjakerroksesta tuntuu tilavammalta, Anderson sijoittui ruokailuhuoneeseen ja perusti keittiön näkökentän huoneen sisätilojen ranskalaisten ovien läpi uuteen makuuhuoneeseen.

Parannettu ulkoilutila





Ulkopuolelta 13-26-jalkainen lisäys näyttää olevan päärakennuksen pienennetty versio, joka on siirretty talon puolelle ja jossa on kaksi kaarevaa ikkunaa kadulle päin. merkintä.

Patiot ja kuistit tekevät koko sisätilasta tuntuu laajemmalta johtamalla silmää ulkona ja tarjoamalla lähes vuoden ympäri ulkoilua Oregonin leuto ilmasto.Ruokasali avautuu alkuperäiselle patioille, ja olohuoneen ikkunapöydästä on nyt näkymät toiselle patioille, joka on uusittu muistuttamaan olemassa olevaa. Molemmat alueet on suljettu muurattujen stukkiseinien avulla, mikä tekee niistä tuntuu sisätilojen laajennuksista. Uudessa makuuhuoneessa on oma pieni kuisti, joka on aamuauringon edessä.

Vieras-sviitin asteittainen siirtyminen Bedista Bathiin





Sisällä makuuhuone ja kylpy on erotettu pitkänomaisella käytävällä, jossa on sisäänrakennettu pukeutuja - asteittainen siirtymisalue, joka tekee koko sviitistä tuntuu tilavammalta.

Vierashuoneen korotetut katot, lisätty Windows





Kolmen ikkunan ja ranskalaisen oven ohella makuuhuoneessa on holvattu katto, jossa on kaksi kattoikkunaa. "Aina kun nostat pienen huoneen katon, ja varsinkin jos lisäät kattoikkunoita, se tekee koko huoneesta isommaksi ja kirkkaammaksi", Anderson sanoo.

Yhdistääkseen pohjakerroksen, Kraft asensi kruunumuotin ja -suunnitellut puulattiat kaikkialle ja tarttui Randyn suosikkien persikoiden ja vihreiden maalipalettiin. Uuden makuuhuoneen holvattu helmi-levyn katon ympärillä oleva erityinen leikkaus palvelee itse asiassa tarkoitusta. "Kun asennat kruunumuotin korotetulle katolle, kulmat voivat olla ongelma", Kraft sanoo. "Leikkauslohkojen lisääminen, kun kappaleet täyttävät, antaa sinulle puhtaan siirtymän."

Vieraskylän sisäänrakennettu varastointi





Tilavassa kylpyammeessa on sopiva jalustan pesuallas, johon on asennettu kaksi sisäänrakennettua toimistoa - hyödyllinen varastointi, kun Randy liikkuu alakerrassa ja on mukava bonus vieraille. Huoneen keraaminen laatta on 1920-luvun tyylinen kosketus, joka muistuttaa aiemmin remontoidun keittiön ulkoasua.

Vieraskylän kaareva Windows





Lisäksi ikkunat ja sisäkanavat toistavat talon alkuperäisiä osia, jolloin uudet tilat sulautuvat saumattomasti vanhoihin.

Makuuhuoneen parveke puutarha





Nykyisessä makuuhuoneessa on viihtyisä tunnelma, joka on kallistuneiden, räystäs-kattojensa ansiosta. Ranskalaiset ovet pitivät vähemmän verhoilevina ja täyttivät kukkien välisen parvekkeen. Tämä oli yksi tapa antaa valoa ja avata huoneita ulkokäyttöön.

Ennen kunnostusta





1650 neliömetrin päässä talo ei ollut pieni, mutta kaksi päähuonetta olivat niin huonosti sijoitettuja, että Randy ei uskonut voivansa istua sinne sohvalle, paljon vähemmän juhlia. "Ja minä rakastan ihmisiä," hän sanoo. Enemmän silmiinpistävää, suurimmat huoneet olivat lyhimmillään kodin allekirjoituksen viehätyksessä. Olohuoneen parkettilattia oli korjattu paikalleen ja viistot, ja sen tiilikatto oli hankalasti pois keskustasta. Ruokailuhuone, joka näytti olevan 1960-luvun lisäys, oli jälkikäsittely, jossa oli metallirunkoiset ikkunat, maalatut mäntyseinäpaneelit ja lohenvärisellä matolla peitetty betonilaatta. Sen raakaa näköistä tiilipaloketta kolonoi puuhella.

Ensimmäisen kerroksen suunnitelma





1927-luvun talo lisättiin kerran aikaisemmin, jossa ruokasali seisoo nyt. Uusi lisäys avaa huoneen jopa vierashuoneeseen ja kylpyammeeseen. Erkkeri-ikkuna parantaa olohuoneen virtausta, ja uusi patio ja kuisti lisäävät ulkoilutilaa.

Toisen kerroksen suunnitelma





Alkuperäinen talo ei ollut ilman sen hurmaa: kaarevat ikkunat ja oviaukot, ja kaksi viihtyisää yläkerran makuuhuonetta ja ammeen alla oleva kylpy.

Mutta uusi vieras sviitti on tullut - mikään yllätys - eräänlainen kohde.

Enemmän ennen ja jälkeen





Edellinen Artikkeli

Ääniratkaisut

Seuraava Artikkeli

Miten istutetaan syötäviä säätiöitä istutuksia