Sen osien summa | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Sen osien summa



1840-luvun talon etuistuimen (alemman kuvan) elementeistä luotiin uusi portico (top photo), joka oli tallennettu kellariin. Etuovi, sivuvalot ja peräpeite ovat kaikki alkuperäisiä; sconces oli myöhempi lisäys.

Laskemalla yhteen

Hollis ja Jim kääntyivät nykyisen talon ja uusien lisäysten välillä karkeaan siirtymiseen East Hampton -arkkitehtuuriin Erica Brobergiin, joka oli tehnyt herkän palautuksen ystävänsä historialliselle kotiin. Täyttääkseen parin tarpeen Master-sviitissä ja ylimääräisissä makuuhuoneissa Broberg kehitti suunnitelman toisen tarinan laajentamiseksi. Hän sijoittui makuuhuoneen ja kylpyammeen yläpuolelle olohuoneen siiven päälle, jotta hän pääsee läpi alkuperäisen talon makuuhuoneen, joka muutettaisiin olohuoneeksi / kotitoimistoksi. Toinen nykyinen makuuhuone, jossa oli oma kylpyamme, tuli heidän tyttärensä huoneeksi. Perhehuoneen siiven yläpuolella lisättiin vielä kaksi makuuhuonetta, joissa oli jaettu kylpyamme - hyvä asia, koska toinen tytär pian saapui. Tasapainottaa olohuoneen siipi, Broberg laajensi perhehuoneen siipi 6 jalkaa sivulle. Tämä lisäsi myös arvokasta neliömetriä alakerrassa oleviin tiloihin enemmän sisäänrakennettuja ja istuimia varten.

Brobergin tavoitteena oli pitää alkuperäinen julkisivu erillään ja tehdä lisäyksistä aina sellaisia, kuin ne olisivat aina olleet siellä. Tätä tarkoitusta varten kunnostetut kaksikerroksiset siivet pidettiin askelta takaisin 1840-talosta. "Voit nähdä selvästi, mikä on alkuperäinen talo, joka auttaa säilyttämään arkkitehtuurinsa", Broberg sanoo. "Mutta se tarkoitti myös sitä, että meidän piti todella shoehornia uusissa makuuhuoneissa, jotta ne sopivat alemman kattolinjan alle."
Jos haluat pitää visuaalisen keskittymisen talon vanhaan osaan, hän antoi lisäyksille vähemmän ulkoisia yksityiskohtia, pienemmät ikkunat. "Työskennellessään ajanjakson arkkitehtuurin kanssa ei ole välttämätöntä, että se vastaa ikkunoiden kokoa," hän sanoo, "mutta varmista, että muntin ja mullion kuviot ovat samat, sekä yksittäisten lasien koko."



Viereisen isäntäsaunan yksityiskohdat herättävät aikaisemman aikakauden, mukaan lukien käsintehtyjä valkoisia seinälaattoja, mustavalkoista laatta-upotetta höyrysuihkussa, korinvärinen marmorilattialaattoja ja kaareva posliinikonsolin pesuallas.

Stylistic Fit

Brobergin toiseksi suurin haaste oli luoda nykyaikainen keittiö, jonka ulkonäkö oli sopusoinnussa muun talon kanssa. Se pysyi nykyisen jalanjäljen sisällä, ja se roikkui ja kunnosti täysin tilan yksinkertaisilla maalauksella maalatuilla vaahtokaappeilla ja beadboard wainscotingilla. Hän valitsi hiottua mustaa graniittia työtasoille. "Siinä on vuolukiven ulkoasu, joka olisi ollut todellisempi talon ajanjaksolle - mutta paljon vähemmän huoltoa", Broberg sanoo.

Hollis ja Jim päättivät säilyttää ja viimeistellä vanhan keittiön maalattua mäntyä, lasi-etu-häkkiä. Se erotettiin ylempiin ja alempiin kaappeihin, jotka päällystettiin kerroksesta maalikerroksen päälle, värjättiin lämpimän kastanjan päälle ja asennettiin uudelleen pesualtaalle. "Emme tiedä, olivatko ne alkuperäisiä taloon, mutta he olivat varmasti vanhoja", Broberg sanoo. "Se oli toinen tapa säilyttää talon historia eri aikakausina."

Sen sijaan että ottaisit keittiön yläkaapit kattoon, Broberg täytti tilan sofitilla ja kaksinkertaisella kruunumuotilla, joka oli sopiva talon ajan. "Vaikka ensimmäinen impulssi saattaisi olla pidentää kaappeja koko ajan, lyhennimme niitä ja käytimme koristevalua vetämään silmää ylöspäin", hän sanoo. "Tämä todella tekee huoneesta korkeamman."





Antakaa keittiön keittiön seinille enemmän korkeutta. Valkoiset yläkaapit on kiinnitetty kattoon hienolla sofitilla, jossa on kaksoiskruunu. 1940-luvulla lisätty ikkuna, joka avaa pitkän, kapean huoneen ja johon mahtuu pieni ruokailualue.

Ulkopuoliset parannukset

Pelastaen joitakin näennäisesti alkuperäisiä etuportaan pylväitä ja valurautoja, jotka he löysivät kellarissa, Broberg ja paikallinen urakoitsija Larry Zimmerman loivat tyylikkään uuden portikon talon nykyisten korotettujen ovien, sivuvalojen ja peräpeilin yli. "Kaupungin historioitsija luokitteli kuistin, joka oli ollut siellä kreikkalaisena herätyksenä, joka määräsi uuden mallin", Broberg sanoo. "Mutta me päätimme olla ottamatta sitä koko edessänne, sillä se oli ollut, koska se on yksi niistä ominaisuuksista, jotka tekevät vanhoja taloja tummiksi." Uusi merkintä sisältää myös parin vanhoja sconeja ja talon mukana tulleen pull-tyylisen ovikellon. "Emme ole varmoja, milloin nämä asiat lisättiin, mutta ne ovat viehättävä osa talon menneisyyttä, jonka halusimme säilyttää", hän sanoo.

Broberg muutti myös autotallin ovet - ne ovat nyt talon puolella - ja heidän paikkansa lisäsivät pari kuudesta yli kuusi ikkunaa, jotka vastaavat talon alkuperäisiä. Hän muutti myös ajotieltä, joten se ei enää monopolisoi etupihaa.

Ulkopuolella (mukana katolla), joka lopulta peitettiin aikakaudella sopivaan setri-vyöruusuun, talo - ja arkkitehti - testattiin puolueella, jonka pari heitti juhlimaan hankkeen loppua. "Koko yön ajan ihmiset kysyivät minulta:" Mikä osa talosta on vanha ja mikä on uusi? ", Sanoo Broberg. "Minulle tämä on suurin kohteliaisuus, jonka saan."

Edellinen Artikkeli

Kaavinta, hiekka, primaari (toista)

Seuraava Artikkeli

Mitä tulee ensin: seinämaalaus tai lattian viimeistely?