Pitkän matkan kotiin | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Pitkän matkan kotiin



Jos vanhemmat opettivat teille, että "ensimmäiset näyttökerrat", niin sinä
ymmärrä haastetta, jota McCues käytti, kun he seisoivat ajotieltä. Vaikka heidän talonsa hyödyntävät sen upeita etelään päin sijaitsevia ranta-alueita, joiden näkymät kuolevat ulos useimmista huoneista, se maksaa kunniansa esittämällä sen etuosan kylmempään, tummempaan pohjoiseen. Katsokaa edessä olevaa web-kameraa ja näet kuinka syvällä varjossa etupuoli on yleensä.

Tämän näkökohdan kieltäminen entisestään oli kaksi muuta tekijää:
talo istuu hieman noussut, mikä aiheuttaa sen, että se on tuleva vierailija; ja ajotieltä itsessään oli 20-jalkainen leveys asfaltti, jossa suora ammuttiin nousuun ja polkumyynnin kävijät aivan etupaneelin pohjalle. Kokonaisvaikutus oli se, että se aiheutti synkkyyttä, täysin poissa aurinkoisesta, avoimesta tunteesta muusta talosta ja siellä asuvien ihmisten persoonallisuuksista. Talon korkeudessa ei ollut paljon tehtävää, mutta ajotieltä oli varmasti jotain mahdollista.

Anna maisema-arkkitehti David Hawk. Kuten mikä tahansa sen suolan arvoinen LA, David tietää, että "sisäänkäynnin kokemus" on ehdottoman välttämätön kaikille koteille ja miten ajotieltä lähestyy rakennusta on olennainen osa tätä kokemusta. Hänen ei tarvinnut vakuuttaa meitä siitä, että uusi ajotieltä voisi mennä hyvin pitkälle Manchester-talon ongelman ratkaisemiseen - olimme oppineet ensimmäisen kerran Milton-projektissamme, kun teimme pois ajotieltä alkuperäisen tumman pysäköintialustan ja rakensi siroisen, pikkukivisen pyyhkäisyn niityn läpi, täysin muuttamalla omaisuutta.

Miltonissa päätös vaihtaa ajotieltä oli meidän. Manchesterissa
McCues maksaa rahdin, joten David Hawk esitti ne kahdelle
eri tavoin ratkaista ongelma.

Yksi vaihtoehto - halvempi kahdesta - vaati
olemassa oleva ajotieltä, joka laajentaa kääntyvää saarta talon eteen,
ja vetämällä taajuusmuuttaja takaisin sisääntulovaiheista, niin että siellä olisi
vähintään pieni määrä kävelytie ylös rakennukseen. Kuten monet kustannussäästötoimenpiteet, se oli kompromissi: taajuusmuuttaja olisi edelleen suorassa rakennuksessa, jolloin kokemus olisi vähemmän mielenkiintoinen.

McCuesin valitsema vaihtoehto hyödyntää suurta nurmikenttää alkuperäisen ajotieltä oikealla puolella. Useimmat kävijät olisivat kuuluneet siihen
naapurit, mutta se on McCues. Uusi ajotieltä kapenee nopeasti
12 jalkaa ja se on rohkeasti tämän nurmikon yli
talo ennen kaarevaa laiskasti takaisin etuovea kohti
välähdyksiä merestä ja, kun ne on istutettu, kulkee muutama esimerkki puita matkan varrella. Sen jälkeen, kun tämä leppoisasti kulkee, ajotieltä
lähestyy taloa ja esittelee vierailijalle toisen kokemuksen: a
kaunis ovaali auton tuomioistuin 2-jalka-neliö graniitti lattialla rengas tiili. Vedetty hyvä 8 jalkaa takaisin etupuolelta, se tarjoaa a
tunne saapumisesta ja vähentää talon uhkaavaa vaikutusta. toinen
keskeinen kokemus on dramaattisesti suurempi
täynnä keskipisteenä 25-jalkainen magnolia, jota ympäröivät kasvit
ympäri vuoden.

Maisemaurakoitsija Roger Cook joutui vetäytymään
muutokset. Hän kutsui asfaltin jauhin, joka oli asennettu etukuormaimen ämpäriin. Kolmen lyhyen tunnin aikana se perusti nykyisen ajotieltä, jolloin 80 tonnia soraa käytettiin osana pohjaa
uusi asema.Hän joutui soittamaan vielä 300 tonnilla täyttääkseen loput
kaivaminen - 200 metrin pituisen 2 metrin syvyydeltään täytetyn materiaalin täyttäminen vie aluskerrokseen. Asfaltin sideainekurssi lähti seuraavaksi, $ 1 per neliöjalka, jota seurasi hienompi asfalttipinnoite hieman vähemmän. Käyttämällä pulverisaattoria Roger välttyi repiä vanhan ajotieltä, lähettää sen ulos ja tuoda kaikki uudet materiaalit. Hän säästeli meitä myös kaatopaikka- ja kuorma-auton höyryistä ja kustannuksista, jotka oli vuokrattu vähintään 8 tuntia.

Uuden ajotieltä aiheutuvat kokonaiskustannukset: noin 17 000 dollaria. Istutetaan keskusta
saari: 8 000 dollaria. Autopaikan hieno kukoistus: 15 000 dollaria. Neljäkymmentä suurta ei ole halpaa. Mutta mitä jotkut ihmiset viettävät onnellisesti uudella autolla,
McCues on parantanut pysyvästi ensimmäistä vaikutelmaa, jonka talonsa tekee. Ja se laskee paljon.

Edellinen Artikkeli

Saaren supistaminen tilavaksi keittiöksi

Seuraava Artikkeli

päädyt