Cozy Craftsmanin päivittäminen | Kodinparannus | fi.wollereyblog.com

Cozy Craftsmanin päivittäminen



Sarjan remodelereille "seuraavalla" on aina lupaus olla "paras" - mahdollisuus oppia menneistä virheistä, parantaa DIY-tekniikoita ja hyödyntää loistavaa lopputulosta. Aaron Cover, web-suunnittelija, joka on kunnostanut seitsemän taloa 13 vuodessa, tämän 1916-luvun käsityöläisen uudistus oli ehdottomasti hänen suurin yritys tähän mennessä. Ja päättäessään tehdä kaikki kaapit itse melkein teki hänet.

Se tuntui tuolloin hyvältä. Neljän Dallas-talon peruskorjauksen ja kahden San Diegon, Kalifornian, punaisella vyön alla, hän asetti nähtävyyksiinsä kaksikerroksiselle stukko-ja-shingle-käsityöläiselle, jolla oli pakottava sijainti - suoraan kadun toisella puolella golfkentältä, josta on näkymät Balboa-puistoon ja , etäisyydellä, San Diegon satama. Talo oli kovaa onnea korjaava-ylempi: Aiemmat omistajat olivat leikoittaneet asettelun vuokrata huoneita opiskelijoille.

Näkyy: 1916-luvun käsityöläisen julkisivulla on alkuperäiset setri-vyöruusut, jotka oli säilynyt alumiinivanneiden yläpuolella. Ensimmäisessä kerroksessa oleva stukki tarvitsi korjausta; katutason seinät ovat uusia.

Alkuperäinen avoin suunnitelma



Aaron näki mahdollisuudet heti, nähdessään talon, joka yhdistää alkuperäisen arkkitehtonisen yksityiskohdan aitous ja uudemmat avoimet tilat, jotka sopivat tämän päivän elämäntapaan. Hän totesi, että hänellä oli jo suurin osa tarvittavista taidoista ja välineistä. Hän pystyi korjaamaan ja viimeistelemään aulassa, olohuoneessa ja ruokailuhuoneessa kangaspäällysteitä ja laatikkopalkkeja. Ja hän pystyi purkamaan pienet makuuhuoneet ja kylpyhuoneet, jotka edelliset omistajat olivat luoneet vuokrata huoneita. Kun hän on tehnyt runsaasti laatatöitä aiempien kunnostustöiden yhteydessä, hän pystyi tekemään uuden uunien edellyttämän laatoituksen. Ja hän oli oppinut halpojen betonityöpöytien taiteen.

Mutta kaksi asiaa, joita Aaron halusi eniten, venyttäisi taitojaan ja budjettiaan: iso, ilmava keittiö, jossa oli runsaasti säilytystilaa, luonnonvaloa ja liikennevirta viihdyttävä; ja toisen kerroksen master-sviitissä on runsaasti kaappitilaa ja spa-kaltainen kylpyamme. Luonnollinen ajatus otti vastaan: Korjaa kaksikerroksisen lisäyksen kustannukset - pro-job, joka Kaliforniassa merkitsisi maanjäristyskoodin noudattamista - hän teki kaiken kaapin.

Näkyy: Kaikki sisustus-, ovi- ja ikkunakotelot, vaate- ja puolikorkeat sisäänrakennetut kirjahyllyt, jotka muodostavat väliseinät aulasta olohuoneeseen ruokailuhuoneeseen, korjattiin ja viimeisteltiin valkoisella maalilla, joka lisää tuoretta, päivitettyä tunnetta. tilat.

Valmiina vieraille





"En ole varma, mitä ajattelin", Aaron sanoo nyt nauramalla. "Mutta jokaisen talon kanssa, jonka kunnostin, näin, että puolikustomoitujen keittiökaappien hinta oli 20 prosenttia kalliimpaa ja laatu huononee. Minä pystyn tähän.

Aaron loi kaikki suunnittelupiirustuksensa Adobe Illustratorin pohjapiirroksille ja kalusteille, joita hän käytti laajasti Web-suunnittelutoiminnassaan. hän vei piirustuksensa CAD: n (tietokoneavusteinen suunnittelu) ohjelmistoon lähettämiseksi rakennesuunnittelijalle, joka määritti uudessa keittiön katossa teräspalkin rakennuksen ja maanjäristyksen koodin täyttämiseksi. Lisäyksen perusta ja muotoilusta hän palkkasi urakoitsijoita. Sitten hän rullasi hihat.

Näkyy: Voidakseen helpottaa viihdyttävää ja kanavoivan luonnollista valoa nykyisen ruokasalin ja uuden keittiön välillä, asunnonomistaja rakensi läpikulun, jossa ulkoseinä oli kerran. Kaksinkertaiset ovet sijaitsevat missä kaksi ikkunaa oli ollut. Läpiviennin keittiön puolella on baarikeittiö, jossa on jääkaapin laatikot ja viinivarasto.

Self-Designed, Päivitetty Cook-tila





Kaapin aloittamiseksi hän osti jigin ja reitittimen, asettamalla ne vanhoihin luotettaviinsa - pöytäsahan, leikkisahan, hiomakoneen - takapihalla sijaitsevaan teltta-napa-kabanaan. Kirjojen ja online-opetusohjelmien pohjalta hän kävi läpi "paljon kokeilua ja virhettä" tehdäkseen ensimmäisen täyden sisäänrakennetun dovetail-laatikon prototyypin. "Sain selville, miksi ihmiset useammin tekevät ovien ja laatikoiden peittämisen", Aaron sanoo. "Se on paljon helpompaa!"

Jälkikäteen pelkkä työmäärä oli huikea: hän valmisti jokaisen keittiönkaapin ja laatikon, mukaan lukien paljon mukautettuja vetolaitteita ja laitteiden autotalleja ja myöhemmin kaikki kylpyhuoneen turhuus, jokainen master-kaappi-järjestäjä, mediaseinä ja täysi mudroom sisäänrakennettujen laitteiden Samaan aikaan yhdeksän kuukauden ajan hänen "keittiönsä" koostui jääkaapista ruokasalissa ja uunista uuden betonilaatan keskellä.

Näkyy: Asunnon omistaja Aaron Cover rentoutuu lopulta! hänen uudessa avoimessa ja ilmavassa 15-vuotiaan 20-jalkaisessa keittiössään, jota ympäröivät todisteet hänen DIY-leikkeleistä.

Pikku Buck paljon kaappia





Plus-puolella Aaron arvioi käyttäneensä vain $ 4000 - $ 5,000 keittiön materiaaleihin - koivuvaneriin laatikoihin ja laatikoihin sekä kiinteää vaahtera rintamalleihin. Miinuspuolella: "Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka paljon hiekkaa siellä olisi. Minun käsivarsi ja käsi menivät hämärästi muutaman päivän," hän sanoo. Hänen kuva ihanteellisesta keittiöstä - "klassinen valkoinen keittiö, jossa on tummat työtasot, metro-laatta-backsplash ja liuskekivi" - muodostui hiki, hiekka ja sahanpuru.

Näkyy: Mudroomin pohjakaapit pitävät kallistuvat kierrätysastiat. Kotitalouden käsityönä ja asentamana, vetolaatikot ja satunnaisrakenteiset liuskekivi lattiat jatkuvat viereisestä keittiöstä.

Twist on perinteinen





Aaron laittoi sitten toisen taitonsa tehdä betonilaskurit - kaatamalla ne vanerimuottiin ja kääntämällä ne sitten kuin kakku - tekniikka, jonka hän oli oppinut aikaisemmissa korjauksissa. "Avaimella on useita suuria, vahvoja ystäviä, jotka voivat auttaa sinua kääntämään muotin ja kantamaan työtason", hän sanoo. Hän asensi myös backsplashin ja lattian - leikkaamalla 16-tuumaisia ​​16-tuumaisia ​​liuskekiveä malliin, jonka hän loi Illustratorilla. "Halusin kierre perinteisessä liuskekivi kerroksessa", hän selittää.

Näkyy: Aulassa alkuperäiset elementit sekoittuvat päivityksiin. Olemassa oleva portaikko, pyyhekumi ja laatikkopalkkikatto puhdistettiin maalilla ja porrasvärit uusittiin. Uudet tammilattiat värjättiin tumman englanninkielisen kastanjan alla.

Jos ensin et onnistu ...





Kun Aaron kiinnitti huomionsa muihin talon osiin, hän työnsi uuden käsityöläisen herkkyyden palauttamalla ja luomalla uudelleen alkuperäisiä yksityiskohtia. Yksi tehtävistä, jotka hän oli varma siitä, kun hän näki ensimmäisen talon, muuttui kuitenkin painajaiseksi. Sen jälkeen, kun olohuoneen ja eteisen väliset puoliseinäiset kirjahyllyt on rakennettu uudelleen, kaikki kolonnit ja vaurioituneet vaahtokappaleet asettivat sen uudelleen viimeistelyyn. "Mutta jokainen levittämäni tahra teki puusta näyttävän tiikeriraidalliselta vanerilta", hän muistelee. "Jopa hionnan jälkeen tuli oranssi väri, riippumatta siitä, mitä tein." Lopulta hän maalasi puoli-seinäjakajat ja vaaleanpunaiset valkoiset, jotka hän tajusi, auttaisivat naimisiin uuden ja vanhan puun kanssa ja antavat talolle nykyaikaisemman tunteen. Kun hän huomasi, että laatikkopalkit eivät myöskään ottaneet tahraa hyvin, hän maalasi ne tumman puuhiilen.

Näkyy: Kalkkikiveä rivittää pää-kylpy-seinät ja suihku. Asunnonomistaja asensi kaikki laatat itse ja teki turhamaisuuden, lääketieteen kaapit ja betonilaskurit.

Se on pieniä asioita





Oli odottamattomia bonuksia. Vaikka ensimmäisen kerroksen olemassa olevaa tammilattia, vain tuumaa paksu, ei voitu pelastaa termiitin ja vesivahingon takia, Aaron oli innoissaan, kun toisen kerroksen ¾ tuuman paksuinen Douglas-kuusilattia osoittautui erinomaisen muotoiseksi vuosien ansiosta vietetty piilotettu matot.

Näkyy: Quartzite-laatta, jonka asunnonomistaja on asennettu, peittää lattian.

Palautettu käsityöläisen tunne





Joitakin remodeling-päätöksiä ohjasi enemmän pragmatismi kuin historiallinen aitous. Olohuoneessa hän teki nykyisen takan näkyvämmäksi lisäämällä kerroksen kerroksen ja laatikkoon puun kanssa. Aiemmat omistajat olivat jo lisänneet ylimääräisen tiilikerroksen, ja Aaron pelkäsi, että hän vetäisi koko kokoonpanon, jos hän yritti poistaa sen. "Liuskekiven lisääminen tekee takasta hieman suuremmaksi ja sopusoinnussa huoneen suhteiden kanssa", hän sanoo. Viereisessä mediahuoneessa, olohuoneessa, joka oli lisätty 1940-luvulla, hän naamioi takkatupin takaa muodostaen seinän, joka ympäröi seinään asennetun taulu-tv-näytön.

Näkyy: Olohuoneen takka sai uuden liuskekivi- ja puukammion aiemmin rakennetun tiilen päälle. Valaisimet koko talossa ovat käsityöläis-tyylisiä jäljennöksiä.

Rauhallinen (nyt) Serial remontti





Uudistettu käsityöläinen yhdistää nykypäivän teknologian myös muilla tavoilla. Uusi HVAC-järjestelmä, jossa kanavat ovat nerokkaasti sijoitettu kaappien kulmiin ja seinätilanteisiin, joissa mahdollisuuksia esitellään, takaa tehokkaan lämmityksen ja jäähdytyksen, ja 36 aurinkosähköpaneelin joukko asennetaan katon etelään päin. "Minulla ei periaatteessa ole sähkölaskua", sanoo Aaron, joka on yhtä iloinen siitä, että alempi linja hyötyy, koska hän on kahden vuoden pituisen uudistuksen uudesta ulkoasusta. Hän hakee talon historiallista asemaa ja odottaa tuomiota odottaessaan juhlien sen satavuotisjuhlaa vain kolmen vuoden kuluttua. Sanoo uudistuksen - nyt, joka tapauksessa - sarjaremondoija: "Olen täällä pysymässä."

Näkyy: Noin puolet 12-vuoteen 16-jalka-makuuhuoneesta on uusi neliömateriaali kaksikerroksisessa lisäyksessä. Master-kaappiin, jossa on viisi-kevyt, himmeä lasi-ovi, on asennettu ensimmäiset koeajo-ohjauskaapit Aaronille; hän katsoi, että kaikki virheet eivät näy siellä.

Kauneus on DIY-yksityiskohdissa





Asunnon omistaja teki jokaisen kaapin ja laatikon, kaatoi ja asensi betonilaskurit.

Itse asennetut laattojen pinnat





Asunnonomistaja on myös suunnitellut, leikannut ja laittanut liuskekivi-laatan lattian (esitetty); ja asennettu metro-laatta-backsplash.

Pohjapiirrokset: Ensimmäinen kerros





"Halusin suuren, avoimen keittiön, jossa ystävät voisivat kerätä." —Aaron Cover, asunnon omistaja

Pohjapiirrokset: Toinen kerros





Lähes 500 neliöjalkaa asuintilaa, joka on lisätty takaisin, on jaettu keittiön ja yläkerran master-sviitin välillä, jossa on myös täysileveä parveke.

Enemmän ennen ja jälkeen





Alle vuosikymmenien arvoinen huono remodeling valintoja, vastahakoinen korjaaja ja hänen vaimonsa löysi 1911 käsityöläinen ...

Edellinen Artikkeli

Ääniratkaisut

Seuraava Artikkeli

Miten istutetaan syötäviä säätiöitä istutuksia